Ioan Turc mesaj ferm către USRPLus: Nu avem ce căuta în faţa electoratului peste trei ani dacă nu ne ținem promisiunile din campania electorală. Trebuie venit cu un fel de PNDL 3, este obligatoriu”

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, primarul Bistriței Ioan Turc a avut astăzi, la întâlnirea cu președintele Senatului, Anca Dragu și cu șeful Cancelariei primului-ministru, Sergiu Hossu un mesaj ferm către reprezentanții de la vârful Coaliției de guvernare din partea USRPlus: ” Avem întrebări puse în premanenţă când noi, cei care facem administraţie şi politică, ne întâlnim cu primarii. Edilii aşteaptă soluţia pentru drumuri. Proiectele de mediu sunt importante, dar prioritate – asta e România de astăzi – au apa, canalul şi drumul şi gazul. Pentru aceste investiţii, Coaliţia, Guvernul au obligaţia să găsească soluţii. Dacă nu se pot realiza din bani europeni, dacă nu toate pot fi realizate din bani europeni, să identifice soluţii care pot veni şi din zona creditării. L-am discutat şi cu oaspeţii noştri, dar şi cu colegii de la Bucureşti.

În acest context, Ioan Turc nu a uitat și de câteva din promisiunile pe care PNL și USRPlus le-au făcut în campania electorală în ceea ce privește eliminarea pensiilor speciale.

IOAN TURC: ”Noi nu avem ce căuta în faţa electoratului peste trei ani dacă nu rezolvăm aceste probleme. Trebuie venit cu un fel de PNDL 3, n-are relevanţă cum se numeşte, pentru a da satisfacţie oamenilor care locuiesc în rural, sunt importanţi. Pe de altă parte, trebuie să venim cu toate problemele rezolvate în faţa oamenilor pe ceea ce priveşte reforma sistemului de justiţie, aşezarea sistemului de pensii, referitor la tot ceea ce am promis în campania electorală”, a conchis Ioan Turc.