Acasă Politica IOAN TURC: Câteva precizări pentru Radu Moldovan!

IOAN TURC: Câteva precizări pentru Radu Moldovan!

0

Acum 10 ani, am avut onoarea să candidez, împreună cu alți buni profesioniști, pentru funcția de director al unei instituții publice, concurs pe care l-am câștigat. Eram ieșit din politică, nu am cerut nimănui nimic. Anterior, făcusem consiliere juridică pentru societăți comerciale din Bistrița. Activez în profesia mea. Fac și politică, chiar dacă nu sunt parlamentar, președinte de CJ sau primar, iar, ca director de instituție, nu-mi eludez obligațiile. Nu e ușor, dar nu am voie să mă plâng. A fost alegerea mea. Am revenit în politică pentru că am realizat ce vreți să faceți cu țara asta. Sunt un om modest, schiez la Cavnic, la Vatra Dornei și la Prislop, nu în Austria, Franța sau Italia. Nu merg la vânătoare în Africa de Sud sau la Polul Nord, dar nici nu mă trec nădușelile când latră câinele la șase dimineața.
Te sfătuiesc să reții ceva ce s-ar putea să te ajute: statul român este al românilor, nu este proprietatea ta sau a lui Dragnea, chiar dacă, pentru o vreme, l-ați stors fără milă!

Schimbând puțin registrul, cu niște precizări pentru public:

Confuzia epistemologică în care se scaldă Radu Moldovan devine rizibilă, mai ales după ce răspunsul lui printr-un interpus, la un text de-al meu de sâmbătă, a trecut neobservat. Subiectul a fost reluat într-un comunicat asumat de PSD, cu mesaje afazice în care se mai putea lucra și la ortografie – „la o simplă căutare pe Google, găsim câteva zeci de articole în care ÎN criticați”. Ne-a atras cu adevărat atenția un post scriptum (cu virgulă între subiect și predicat) din care reiese că angajații plătiți de statul român „reprezintă Guvernul PSD-ALDE în Județul Bistrița-Năsăud!”

Pe această logică găunoasă, toți angajații statului ar fi oameni ai PSD-ALDE și ar trebui să demisioneze în bloc dacă vreun alt partid ar câștiga alegerile sau s-ar forma vreo altă majoritate parlamentară.

Exit mobile version