Acasă EVENIMENT Ioan Turc a fost validat de Consiliul Județean de Coordonare al PNL...

Ioan Turc a fost validat de Consiliul Județean de Coordonare al PNL pentru candidatura la primăria Bistrița

0

Liberalii din întreg județul Bistrița-Năsăud s-au strâns astăzi, începând cu ora 13.00, în cadrul ședinței de Consiliu Județean de Coordonare, principalul scop al întâlnirii fiind cel al validării primelor candidaturi ale PNL la alegerile locale din iunie 2020.

Așa cum era de așteptat, președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc a fost validat pentru a candida la fotoliul de primar al Bistriței, candidatura sa urmând să fie confirmată și de Biroul Politic Național al PNL, for decizional care s-ar putea întruni pe 7 martie la București.

De asemenea, au mai fost validate peste o duzină de alte candidaturi la tot atâtea comune din Bistrița-Năsăud, dar și cea a lui Dorin Vlașin la Năsăud.

În ceea ce privește candidatura lui Ovidiu Florean la președinția Consiliului Județean, validarea a fost amânată, asta, până la analiza rezultatelor unui sondaj de opinie în care Florean este măsurat alături de actualul prefect Stelian Dolha. O decizie finală va fi luată la jumătatea lunii martie, atunci când, într-o nouă ședință, vor fi validate și restul de candidaturi, inclusiv cele la primăriile Beclean, respectiv Sângeorz Băi.

Exit mobile version