Acasă Politica Politica Locala Ioan Ţintean deschide uşa ALDE spre PNL?

Ioan Ţintean deschide uşa ALDE spre PNL?

0

Preşedintele de facto al ALDE Bistriţa-Năsăud, Ioan Ţintean, şi-a oficializat intenţia de-a candida pentru un mandat de consilier judeţean. El a mai spus că în opt commune ALDE va merge în alianţă cu PSD, o înţelegere prin care unele candidature vor fi susţinute la comun de cele două partide. Mai mult, Ţintean a precizat că nu exclude înţelegeri punctuale chiar şi cu PNL. Printre localităţile vizate sunt Sângeorz Băi, Năsăud, Tiha Bârgăului, Şieuţ

„Avem cel puţin opt localităţi unde facem alianţă cu PSD şi aştept şi PNL să vină cu propuneri, pentru că suntem un partid deschis, cred în alianţe, pentru că prin alianţe se pot constitui majorităţi în consiliile locale de aşa factură încât să se poată implementa o utilizare pozitivă a bugetului local, adică execuţia bugetară să se facă fără suişuri şi coborâşuri, iar predictibilitatea primarilor şi a responsabililor din primării poate fi mault mai clară şi mai precisă atunci când există majorităţi încă de la început. (…) Suntem deschişi la orice alianţe”, a spus Ioan Ţintean.

VREA LA CONSILIUL JUDEŢEAN

 

Sunt decis, ferm, să candidez pentru o funcţie de consilier, mai întâi la la Consiliul Judeţean. Credem că pe data de 15-16 aprilie să avem terminată lansarea candidaţilor şi pentru Consiliul Judeţean şi pentru primărie. Totul va fi în funcţie de traseul şi de rutele pe care le va avea preşedintele Tăriceanu în teritoriu, pentru că vrem să-l avem aici.  Optăm să ne batem pentru cel puţin trei consilieri judeţeni, de aici începem, şi poate să meargă pretenţia noastră până la 5, cu rotunjiri. Eu personal aş fi foarte mulţumit. Ne-am făcut calculul împreună cu colegii mei pe rezultatele obţinute în dăţile anterioare, am scăzut de unde trebuie scăzut, am pus în plus unde trebuie pus”, a conchis Ioan Ţintean.

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version