Pro Politica

Ioan Deneş se comportă ca o vrăjitoare ce caută în bobi

Pentru că traversăm o zi cât se poate de interesantă, cu Ponta la DNA şi Oltean, idem, deputatul Stelian Dolha a vorbit şi despre vrăjitoare şi vrăjitorii. Personal, Dolha crede că senatorul Deneş este o vrăjitoare sau, mă rog, se comportă ca o vrăjitoare care caută în bobi. Bobii sunt de năut, linte sau mazăre? Cine ştie?

„ Domnul senator Ioan Deneş, care în ultima perioadă e foarte vocal, dă sfaturi PNL, face pronosticuri sumbre pentru viitorul politic al filialei liberale bistriţene, se comportă ca o vrăjitoare care caută în bobi şi mai nou polemizează şi cu tineretul PNL pe pagini de socializare, cu asta se ocupă domnul senator. Eu îi spun domnului senator că nu poate să dea sfaturi PNL, el şi alt om care a trădat partidul. Niciodată! Ştiu că vrea să arate partidului care l-a adoptat că are vână, fiindcă mai vrea un mandat de parlamentar. Dar eu îi spun să stea liniştit, că aşa cum l-a obţinut în 2012, şi ştie el cum, o să-l obţină şi în 2016. Dumnezeu să-i dea sănătate celui care l-a pus”, a precizat Dolha, făcând referire la faptul că Deneş ar fi primit locul de senator pe Colegiul II exclusive ca rezultat al faptului că este fratele influentului primar de Beclean şi lider al PSD BN, Nicolae Moldovan.
Deneş, complotistul
Potrivit celor spuse de Dolha, senatorul Ioan Deneş ar fi făcut parte dintr-un complot care a umilit statul de drept: “ În ceea ce priveşte votul său în cazul Şova, domnul Deneş a făcut parte dintr-un complot care a îngenuncheat statul de drept în România, să fie foarte clar. Nu poţi să vii să spui că ai votat precum ţi-a dictat conştiinţa, pentru că din câte ştiu eu PSD nu se cheamă mai nou Partidul Conştiinţă. Nu, a venit Ponta în faţa lor şi le-a spus: ”Daţi în Şova, daţi în mine, daţi în PSD. Vă aliniaţi, fiţi soldaţi disciplinaţi şi apăraţi-l pe Şova”. Şi l-au apărat. Păi ce e domnul Deneş? Un soldat disciplinat, atât”, a spus Stelian Dolha într-o conferinţă de presă.
Reamintim că senatorul PSD Ioan Deneş a spus că unii dintre reprezentanţii PNL Bistriţa-Năsăud care nu au înţeles cum trebuie făcută politica unui partid de opoziţie şi că vor deveni chiar mai mici decât TVA-ul la alimente, el vorbind despre Stelian Dolha.

Exit mobile version