joi, august 6, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  O mamă acuză niște medici că aproape i-au lăsat copilul să moară! Gabriel Lazany reacționează!

  Must Read

  Cristian Niculae: Palatul Copiilor din Bistrița este în casă nouă!

   Unul dintre obiectivele mele în acest mandat a fost să punem la dispoziția Palatului Copiilor un spațiu...

  Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că, noul an de învăţământ preuniversitar va începe pe 14 septembrie

  Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că noul an de învăţământ preuniversitar va începe pe 14...

  Ionuț Simionca continuă acțiunea de strângere de semnături

  Candidatul PMP la primăria Bistrița, deputatul Ionuț Simionca, continuă campania de strângere de semnături pentru propria...

  O postare făcută de o mamă din Bistrița pe pagina de socializare, chiar în prima zi a anului 2019, susține că niște medici de la Spitalul Județean ar fi tratat cu indiferență problemele de sănătate ale copilului său, acesta putând să moară. Mai mult, femeia respectivă, susține că I s-a cerut bani, folosind însă un limbaj suburban, caracterizându-I pe anagajații SJU drept ” handicapați”.

   

  „Oare de ce e atâta inconștiență în lume, oare de ce? Copilul meu era să moară la Spitalu Județean Bistrița, oare de ce? Nu a luat nimeni măsuri, oare de ce? Daca nu dai bani te lasă să mori, copilul meu era sa moară la mine în brațe si Doamna doctor Cojoln de la Bistrița nu a făcut nimic,m-a lăsat să urlu pe coridoru spitalului de la ora 8 dimineața până la 3 după amiază când s-o albestrit copilu tot la față.
  Copilu era sub tratament de o lună de zile la doamna doctor Conț… dânsa era plecată în concediu și a înlocuit-o Doctorita Cojoln. Nu înțeleg un lucru, de ce copilu meu se agrava pe zi ce trece tot mai rau, copilu era sub tratament până nu am facut scandal și am anunțat Directoru spitalului ce se întâmplă la pediatrie că copilu meu moare și nimeni nu ia masuri, atunci o știut să mă trimită mai departe cu copilu . Când am ajuns la Cluj cu copilu medicii de aici de la Pediatrie 2 mi-au spus că viata copilului era contra cronometru deci era să moară, m-o ținut o lună la Bistrita și m-a trimis cu copilu la Cluj aproape mort. 
  Va rog din suflet distribuiti aceasta postare să vadă mai mulți părinți ce se întâmplă la Pediatrie la Bistrița, acolo e morgă, nu e pediatrie. 
  Lucrurile n-o să rămână așa, când ies de la spital de la Cluj am să dau spitalu în judecată și am să chem si televiziunea să vadă o țară întreagă cum te lasă medicii să mori cu zile, le trebuie numai bani. 
  Aveți salarii pe lună după copii, sunteti plătiți și mai faceți și figuri handicapaților, oricum de mine nu scăpați până nu zburați de la pediatrie că nu sunteți în stare de nimic, …..-vă în gură să va …“, a postat femeia pe pagina ei de facebook (postare editată)

   

  Ce a răspuns Gabriel Lazany?

   

  Managerul spitalului, Gabriel Lazany, a reacționat foarte repede  în urma acestei postări și consideră că nu este forma legală și morală de remediere a unor probleme.

   

  „Ieri, am primit zeci de mesaje prin care am fost întrebat care este punctul meu de vedere, referitor la acest caz. Medical vorbind, nu pot să mă pronunț, pentru că nu sunt medic, dar există specialiști, comisii medicale, constituite conform legii, care se pot pronunța în cazul exprimării unor nemulțumiri, formulate legal.
  Ca manager al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, pot spune că reprezint o instituție onorabilă, în care muncesc aproximativ 1300 de persoane (medici, asistente, personal administrativ etc.), unii dintre ei având în urmă zeci de ore de studiu, ore pe care le-au pus în slujba pacienților.
  Am susținut, și susțin drepturile pacienților, dar și a personalului medical, atâta timp cât respectăm prevederile legale, conduita etică și morală.
  În anul 2018, porțile spitalului au fost trecute de 115.106 pacienți, iar o astfel de postare și un astfel de limbaj, nu cred că este reprezentativ pentru aceștia.
  Consider că, această postare este jignitoare atât la adresa instituției pe care o reprezint, cât și la adresa întregului personal, sub nicio formă nu reprezintă o cale legală și morală de remediere a unei situații, motiv pentru care voi proceda în consecință“, a scris Gabriel Lazany pe pagina sa de socializare.

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Cristian Niculae: Palatul Copiilor din Bistrița este în casă nouă!

   Unul dintre obiectivele mele în acest mandat a fost să punem la dispoziția Palatului Copiilor un spațiu...

  Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că, noul an de învăţământ preuniversitar va începe pe 14 septembrie

  Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că noul an de învăţământ preuniversitar va începe pe 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor...

  Ionuț Simionca continuă acțiunea de strângere de semnături

  Candidatul PMP la primăria Bistrița, deputatul Ionuț Simionca, continuă campania de strângere de semnături pentru propria susținere la fotoliul de primar....

  Băile Figa limitează numărul turiștilor care pot fi prezenți simultan în parcul balnear: 3.500. Tariful de intrare pentru zilele de weekend se dublează: de...

  Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a decis împreună cu administraţia locală a oraşului Beclean şi cu Administraţia Parcului...

  Peste 100 de angajați ai LEONI vor rămâne fără job, iar transportul pe rutele unde aceștia locuiesc se va suspenda! Este vorba de punctul...

  Bistrița a început să freamăte în această dimineață în urma unor zvonuri legate de o eventuală disponibilizare colectivă...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -