Acasă COVID 19 Încă un deces în Bistrița-Năsăud: Numărul 64. E vorba de un fost...

Încă un deces în Bistrița-Năsăud: Numărul 64. E vorba de un fost angajat al Grupului LEONI

0

Decesul cu numărul 64 înregistrat pe fondul infectărilor cu noul coronavirus în Bistrița-Năsăud s-a înregistrat azi, 21 iulie, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 59 de ani, angajat al companiei LEONI.

Bărbatul, originar din Șieu, suferea și de alte afecțiuni, însă boala a fost agravată de infecția cu SARS-COV 2. Conform Instituției Prefectului, bărbatul a foct internat din 9 iulie la Secția Medicină Internă, confirmat Covid-19, prezentând insuficiență respiratorie acută și pneumonie, transferat in aceeași zi la Secția ATI. Comorbidități: insuficiență renală severă, diabet zaharat, obezitate morbidă.

Este cel de-al treilea deces în contextul pandemiei cauzate de noul coronavirus la nivelul companiei LEONI, ieri fiind anunțat și decesul unui alt angajat al acestei firme, fiind vorba de o femeie de 46 de ani, din comuna Nimigea. Primul deces consemnat în sucursala bistrițeană a multinaționalei s-a înregistrat la începutul lunii iunie și a fost vorba de un bărbat în vîrstă de 58 de ani, din Leșu, acesta suferind de obezitate, dar și de alte afecțiuni pulmonare.

Exit mobile version