Acasă Administratie INAUGURAT OFICIAL

INAUGURAT OFICIAL

0

Centrul multicultural Dacia a fost inaugurat astăzi la orele amiezii în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Radu Moldovan, a celor doi vicepreședinți, Alexandru Pugna şi Ioan Ţintean,a  primarului  Ovidiu Crețu, dar și a mai multor edili din judeţ.

Centrul multicultural  are o sală de spectacole şi una de cinema, dotată cu tehnologie de ultimă generație. De asemenea, în fostul cinema Dacia au mai fost amenajate o sală de repetiții și câteva spații administrative. În holul clădirii au fost amenajate o casă de bilete, o cafenea și un pop-corn bar. La inaugurare, cei prezenți au putut să vizioneze o parte dintr-un film, dar și un scurt moment artistic susținut de mai mulți artiști de la „Dor Românesc” în sala de spectacole. Potrivit lui Radu Moldovan, evenimentul a fost unul de mare bucurie, noul centru fiind un obiectiv care va îmbunătăţi viaţa artistic şi cultural a judeţului Bistriţa-Năsăud

“  Istoria acestei investiții este lungă și poate fi subiect de carte. Este o investiție importantă, cu bani asigurați integral din bugetul CJ, în valoare de aproximativ 1,5 milioane de euro, o lucrare la standarde înalte, totul funcționează foarte bine. Sistemul de climatizare este foarte performant. În hol sunt cafenea și popcorn-bar pentru cei care vin la diferite evenimente, avem sala de cinema ”Adrian Pintea” cu 170 de locuri și aparatură Sony de ultimă generație, unde se vor putea vedea filme în condiții optime”, a conchis Moldovan.

Exit mobile version