Acasă Administratie ILVA MICĂ: INVESTIŢIE DE 2,6 MILIOANE DE LEI ÎN DRUMURI

ILVA MICĂ: INVESTIŢIE DE 2,6 MILIOANE DE LEI ÎN DRUMURI

0

La Ilva Mică a avut loc ieri recepţia a 6,8 km de drumuri interioare, investiţia în valoare de 2,6 milioane de lei provenind din bugetul  Ordonanței 28/2013.  La recepţie a fost prezent şi  președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan.

 

RADU MOLDOVAN: „Județul Bistrița-Năsăud continuă să se dezvolte! O investiție de aproape 3 milioane de lei, bani guvernamentali a conectat cu drumuri asfaltate câteva sute de gospodării din Ilva Mică de rețeaua de drumuri naționale!

Chiar dacă pentru oamenii din oraș sau de unde deja este infrastructură rutieră de calitate nu este o investiție care să impresioneze. În schimb, pentru câteva sute de oameni de aici, viața s-a schimbat radical datorită acestei investiții!

Vreau să îi felicit pe cei doi oameni tineri și harnici din fruntea comunei, care de când au intrat în administrație au schimbat radical fața comunei Ilva Mică: Domnul Primar Horea Aurel și Domnul Viceprimar Ilie Mușină!

Mult succes și pentru următoarele proiecte! Sunt alături de ei și de ceilalți primari ai județului și nu mă voi opri din a lupta pentru dezvoltarea județului Bistrița-Năsăud!”

 

Potrivit primarului Aurel Horea, întregul intravilan al comunei Ilva Mică va fi asfaltat în cursul anului viitor, odată cu derularea unui proiect finanțat din fonduri europene, încadrat Măsurii 7.2 a Programului Național de Dezvoltare Rurală.

 

 

 

Exit mobile version