Acasă Politica Iar ați dat-o în bara, domnule primar Ovidiu Crețu!

Iar ați dat-o în bara, domnule primar Ovidiu Crețu!

0

Este foarte grav ca din cauza aberațiilor dumneavoastră și a unei administrații deficitare, Municipiul Bistrița și implicit, județul Bistrița-Năsăud a ajuns sa fie subiect de bancuri promovat negativ tot mai frecvent în ultima perioada, pe plan național. Zilele acestea, ați reușit pentru a nu știu câta oară să intrați în vizorul critic al presei naționale, după binecunoscutele proiecte:
„Struți de plastic”
„Pușcăria veveritelor”
„Pârtia de noroi”
„Podul berăriei înspre nicaieri”.
De aceasta data, profitând de legea salarizării PSD-ALDE, domnule primar ați reușit „performanța” de a fi singurul primar din România care și-a triplat salariul, câștigând suma de 13050 lei lunar, adică cat câștiga 9 bistrițeni la un loc. Bineînțeles, toți cei din anturajul domniei voastre au primit la rândul lor măriri: cei doi viceprimari din Bistrița vor avea salarii de 11.600 lei, administratorul public va incasa suma de 10.310 lei, secretarul municipiului-10.440, arhitectul-sef -10.295 lei iar directorii executivi vor primi 10.150 de lei lunar.
Concluzia mea este ca aceste măriri salariale sunt exagerate și nejustificate, chiar de-a dreptul iresponsabile, referindu-mă la cei enumerați, nu la cei care MUNCESC și au avut o mărire de doar 100-200 de lei.
Meritați aceste măriri salariale, Domnilor?
De ce nu se folosesc milioanele de lei cheltuite, care însumează aproximativ 3,000,000 lei pana la încheierea mandatului, pentru renovarea parcurilor și a locurilor de joaca pentru copii, care sunt într – o stare deplorabila? De ce nu se construiesc 5 grădinițe? De ce nu se investește în infrastructura sau, de ce nu se construiesc 150 de apartamente pentru profesioniștii de care municipiul nostru are nevoie, cum ar fi: profesori, medici, soldați, polițiști, pompieri, etc.?
Acestea sunt priorități pentru comunitatea noastră, nu măririle salariale propuse și votate de către dumneavoastră sau alte proiecte aberante și inutile.

Exit mobile version