duminică, iulie 12, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  GREII PSD SE ÎNTÂLNESC LA PIATRA NEAMŢ

  Must Read

  Un important activist ecologist bistrițean, Viorel Pop s-a stins astăzi din viață la SJU Bistrița

  Organizația municipală a PER Bistrița și președintele acesteia, consilierul local Virgil Marton au anunțat...

  Rodica Dobraniș întră și ea în cursa pentru primăria Bistrița. Ea va reprezenta Partidul Oamenilor Liberi

  Opt sunt la această oră, candidații la fotoliul de primar al municipiului Bistrița, din care două doamne:...

  Azi si mîine, la Piatra Neamt, va avea loc sedinta Comitetului Executiv al PSD • La întâlnire vor fi prezenti Liviu Dragnea, Valeriu Zgonea, presedintii organizatiilor judetene . Se zvoneste că ar veni si Victor Ponta –  discutiile se vor axa pe alegerile locale si parlamentare. PSD BN va fi reprezentat de Radu Moldovan, Nicolae Moldovan şi Doina Pană.

  Cei mai importanti oameni din Partidul Social Democrat vor fi prezenti la Piatra Neamt astăzi si mîine, pentru a participa la sedinta Comitetului Executiv. Sînt asteptati liderii Liviu Dragnea, Valeriu Zgonea, toti presedintii organizatiilor judetene din tară, parlamentari si deputati cu functii în structurile de partid.

  Cu alte cuvinte, nu va lipsi nici un membru marcant al PSD. Există semne de întrebare în ceea ce priveste prezenta lui Ion Iliescu, dar si a lui Victor Ponta, ultimul presedinte ales al PSD. Social democratii spun că doar o singură dată orasul Piatra Neamt a mai găzduit o întîlnire de asemenea anvergură.

  S-a întîmplat în anul 2004, cînd organizatia PSD Neamt era condusă de actualul deputat Ioan Munteanu. Sedinta din acel an a avut loc cu cîteva luni înainte de alegerile prezidentiale, cînd PSD l-a avut candidat pe Adrian Năstase. Cît priveste desfăsurarea „ostilitătilor“, acestea sînt programate pe parcursul a două zile. Astfel, primarii nemteni vor avea astăzi o întîlnire, la sediul organizatiei judetene a PSD, cu liderii de la centru.

  Se doreste ca această actiune să aibă loc înaintea sedintei la care vor participa liderii organizatiilor judetene. Mîine, începînd cu 11.00, într-o sală de sedinte a unui hotel pietrean va avea loc sedinta Comitetului Executiv.

  Se estimează că aceasta va dura maxim 3 ore, după care sefii PSD vor sustine o conferintă de presă. Discutiile se vor axa, cu certitudine, pe alegerile locale din această vară si cele parlamentare din toamnă.

  Se vorbeste despre evaluarea organizatiilor si stabilirea unor strategii. Comitetul Executiv National coordonează întreaga activitate a partidului între sedintele Consiliului National. Comitetul analizează, dezbate si hotărăste asupra problemelor fundamentale ale activitătii partidului privind programul, strategia electorală, aliantele politice si electorale, programul de guvernare, structura si componenta nominală a Guvernului, etc.

  Tot Comitetul Executiv este cel care se ocupă de organizarea si desfăsurarea alegerilor interne de partid, coordonarea activitătii organizatiilor de femei si de tineret. Comitetul este format din presedintele PSD, presedintele de onoare al PSD, secretarul general al PSD, vicepresedintii PSD, presedintele Consiliului National, presedintii organizatiilor judetene, ai sectoarelor si al Organizatiei Bucuresti, presedintele Organizatiei de femei si presedintele Organizatiei de tineret. Comitetul Executiv National este validat de Consiliul National si se întruneste o dată la doua luni si ori de cîte ori este nevoie.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Un important activist ecologist bistrițean, Viorel Pop s-a stins astăzi din viață la SJU Bistrița

  Organizația municipală a PER Bistrița și președintele acesteia, consilierul local Virgil Marton au anunțat...

  Prefectul Stelian Dolha, îngrijorat de situația epidemiologică: Suntem în pericol! Numărul cazurilor care crește de la o zi la alta este îngrijorător.

  Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha face un apel către toți cetățenii pentru a respecta mai departe normele de igienă...

  Rodica Dobraniș întră și ea în cursa pentru primăria Bistrița. Ea va reprezenta Partidul Oamenilor Liberi

  Opt sunt la această oră, candidații la fotoliul de primar al municipiului Bistrița, din care două doamne: Rodica Dobraniș și Doris Rai....

  SITUAȚIE ÎNGRIJORĂTOARE: În Bistrița-Năsăud există 107 de persoane pozitive și 55 de decese. Trendul este ascendent cu 12 cazuri noi în BN și...

  Cu o situație epidemiologică deloc de invidiat, decizia Curții Constituționale privin modul de gestionare a crizei Covid 19, pune județul Bistrița-Năsăud într-o...

  VIDEO: Premierul Orban a cerut prefecților și șefilor din MAI controale la sânge

  Premierul Ludovic Orban, alături de ministrul de Interne, Marcel Vela, a participat la ședința în sistem videoconferință cu prefecții, șefii structurilor MAI...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -