Acasă EVENIMENT Gheorghe Bălăjan nu renunță la ACS Dumitra: Continuăm în liga a IV-a!!!

Gheorghe Bălăjan nu renunță la ACS Dumitra: Continuăm în liga a IV-a!!!

0

ACS Dumitra se pregătește pentru sărbătorirea celui de-al doilea titlu de campioană județeană, returul ligii a IV-a ajungând la final. Cert, duminică, 10 iunie, Dumitra ar fi trebuit să joace ultima etapă în compania celor de la Dinamo Uriu, doar că echipa finanțată de Groșan s-a retras din campionat, considerentele fiind cele de ordin financiar.

Întrebat astăzi de viitorul ACS Dumitra, primarul Gheorghe Bălăjan ne-a spus că lucrurile sunt cât se poate de clare: ” Marea majoritate a actualilor jucători vor pleca la structura fotbalistică din cadrul Gloriei 2018, urmând să evolueze în Liga a 3-a începând cu sezonul competițional 2018-2019 , în timp ce ACS Dumitra, echipă finanțată de primăria Dumitra, va continua să joace în campionatul județean. Noutatea va fi faptul că vom juca în liga a IV-a doar cu jucători din comună, diferența urmând să fie făcută de un maxim trei sau patru fotbaliști profesioniști, aici, mă gândesc la Sergiu Costin sau la Mândrean”, a explicat Bălăjan.

Ce se întâmplă până la toamnă?

Până la debutul într-un nou sezon fotbalistic, ACS Dumitra mai are de jucat finala Cupei României contra Minerului Rodna, partida fiind programată duminică, 10 iunie, cu începere de la ora 18.00, pe stadionul ”Jean Pădureanu”. Tot duminică, jucătorii de la ACS Dumitra vor primi tricourile şi medaliile de campioni. De asemenea, vor fi premiate vicecampioana Progresul Năsăud și ocupanta locului 3, Atletico Monor.

Urmează meciul de baraj !

Nu trebuie uitat aici de meciul cel mai important pe care Dumitra îl va juca în această vară: partida de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a, care se joacă în dublă manșă contra echipei sătmărene, Crasna Moftinu Mic . Potrivit  tragerii la sorți, primul meci din acest baraj este programat la Dumitra, pe 16 iunie, de la ora 18.00, urmând ca returul să se joace pe 23 iunie, de la ora 17.30.

După ce peste sezonul competițional 2017-2018 va cădea cortina,  marea majoritate a jucătorilor vor fi preluați de noua structură fotbalistică care ar urma să  înființeze clubul c ear trebui să evolueze în Liga a 3-a.

Exit mobile version