Acasă Politica George Simion, inițiatorul Alianței independenților pentru alegerile europarlamentare

George Simion, inițiatorul Alianței independenților pentru alegerile europarlamentare

0

Marți, 16 aprilie 2019, a fost lansată Alianța independenților pentru alegerile europarlamentare. Inițiativa i-a aparținut candidatului independent George Simion, la care s-au alăturat Alexandru Vîlvoi, fondatorul Asociației ,,România Fără Gropi” și Constantin Troncotă, activist civic care militează împotriva sistemului corupt din România.

,,Am lansat, public, un apel către candidații independenți, să-mi ofer platforma de candidat independent care are șanse să ajungă în Parlamentul European și acelor candidați care nu au avut puterea să strângă cele 100.000 de semnături, un prag pus intenționat de partidele politice, ca nimeni din afara sistemului să nu pătrundă. Vreau ca și celelalte proiecte ale candidaților independenți să fie reprezentate la nivel european’, a declarat George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare.

Alexandru Vîlvoi, Fondatorul Asociației ,,România fără Gropi’’ spune că alianța independenților a fost creată pentru România și pentru ca proiectele cetățenilor să fie reprezentate la nivel european.

,,Este normal să ne unim forțele pentru a te susține pe tine, George, care ai cele mai mari șanse să ajungi europarlamentar independent, dispus să susțină aceste proiecte’’, a declarat Vîlvoi.

Constantin Troncotă, activist civic spune că prin susținerea candidatului independent George Simion, românii vor avea o voce puternică a românilor în Parlamentul European.

,,Nu avem culoare politică și nu suntem susținuți de niciun partid, suntem oameni care se confruntă cu aceleași probleme cu care vă confruntați și voi. Vom fi o echipă unită care va învinge sistemul corupt și va reprezenta cu demnitate proiectele românilor în Parlamentul European’’, a declarat Troncotă.

Alianța independenților pentru alegerile europarlamentare a fost creată în urma apelului lansat de George Simion, către candidații independenți în alegerile europarlamentare, dar și în cele parlamentare și locale din România, de a se uni într-o singură echipă, având o cauză comună: România.

 

George Simion: APEL CĂTRE INDEPENDENȚI

Pe data de 12 ianuarie mi-am anunțat candidatura ca independent pentru Parlamentul European. La fel ca mine, și alți români bine-intenționați, care apără cauze drepte, au pornit în lungul drum al candidaturii independente. Este un drum greu, dar onest, pentru că suntem atât de mulți care nu suntem reprezentați politic și nu avem cu cine vota.

Pe fondul piedicilor puse de actualele partide politice pentru oameni din afara sistemului, cea mai mare fiind cea legată de semnături, ei nu au reușit să ducă bătălia pentru cauzele lor până la capăt. Nu cred că suntem superiori cu ceva sau eu mă diferențiez față de ei, ca să merit postul de europarlamentar. Dar am pus în joc tot ce am avut vânzându-mi apartamentul și având avantajul unei rețele de susținători în toată lumea, călită deja în campanii de amploare.

Ar fi egoist din partea mea și a mișcării noastre unioniste să polarizăm toată energia candidaturilor independente în jurul candidatului independent SIMION GEORGE-NICOLAE, de aceea, lansez un apel către toți independenții, să facem echipă pentru cauza noastră comună: ROMÂNIA. Mă angajez public să găsesc un loc în echipa mea de consilieri pentru fiecare dintre ei, ca să își poată continua lupta și la nivelul instituțiilor europene.

Din acest moment, candidatura mea nu mai este doar despre Basarabia, ci despre întreaga Românie. Să renunțăm la orgoliul nostru proverbial și să ne unim comună cu comună, oraș cu oraș, județ cu județ!

Prin această primă bătălie electorală șii viitoarea victorie suntem deschizători de drum. Victoria noastră îi va face și pe alții să vadă că este posibil și să înceapă lupta, fiecare în mediul lui. Este un semnal pe care vrem sa îl dam cetățenilor că de acum înainte vor avea în noi, în independenți, un sprijin pentru a reda puterea oamenilor pentru a scăpa de nebunia care astăzi guvernează numai în interes de grup, distrugând idealuri, speranțe, și chiar viitorul. E greu, de aceea începem cu acest semnal, cu o candidatură ce are în centrul său idealul unității, pentru că UNIREA FACE PUTEREA! Am intrat in cei doi ani de lupte electorale. Eu sunt unul, am lângă mine mii de oameni care au sprijinit campaniile noastre civice și vrem să fim un exemplu pentru cei care astăzi nu își găsesc un sprijin pentru a se implica onest în administrarea vieții comunității, satului, comunei, orașului și, în cele din urmă, a Țării. Unirea este posibilă, dar două state slabe, administrate de grupuri de interese ilegitime nu vor avea succes, românii sunt ținuți despărțiți de cei care guvernează România și Republica Moldova. Europa se întreabă de ce nu ne unim. De asta nu ne unim, există încă mulți trădători care au vândut idealul de UNIRE pentru avuții personale, pentru menținerea rețelelor infracționale care sug de la bugetul public.

Susține candidatura mea, te voi susține și eu anul viitor. Nici eu nu am cu cine sa votez la alegerile locale, nici la cele parlamentare. Hai să dăm mână cu mână! Veniți alături!

 

Exit mobile version