Acasă EVENIMENT Gala „Femeia Europeană” / Ediția a X a

Gala „Femeia Europeană” / Ediția a X a

0

Ne apropiem cu pași repezi, de a Xa ediție a Galei „Femeia Europeană”, 9 mai 2017, unde vor fi premiate, ca în fiecare an, femei puternice, credibile, consecvente din județul Bistrița-Năsăud, care ne inspiră și ne arată că „A FACE” este un o acțiune plină de voință.

Astfel, păstrăm tradiţia de a acorda distincţii pentru doamnele care au reuşit să se remarce și vă prezentăm lista completă a celor pe care anul acesta bistrițenii le vor recunoaște în cadrul Galei Femeia Europeană:

Dr. Mihaela Albu – primul specialist în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă de la Spitalul Județean BN, Plt.adj.pr.(r)Maria Ivan – cadru militar în rezervă, Lt. Andreea Ciurea – comandant companie în cadrul Brigăzii 88 Mecanizată Gen. Grigore Bălan, Valeria Motogna – fostă jucătoare de handbal în Echipa Națională și port drapelul României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Beijing 2008, Gina Pop – artist, interpret de muzica pop, Mirela Petruș – artist, interpret de muzica populară, Cristina Rusu – profesor geografie la INFOEL, promotor al județului, a obținut diverse premii cu elevii, Rusti Axina – femeie de afaceri, Pop Florentina – femeie de afaceri, Camelia Morar – președinte asociația Young’s Men Bistrița și Rodica Rusu – primarul comunei Telita, Anenii Noi, Republica Moldova, comuna înfrățită cu Parva.

Mai mult, această ediție va fi și mai deosebită, deoarece toate cele peste 100 de femei, premiate în cei 10 ani ai Galei, vor urca pe scenă, arătând că noi femeile suntem o forță, împreună reușim să dărâmăm mituri, împreună promovăm valorile europene, promovăm județul, împreună reușim să facem un eveniment unic în România.

Evenimentul are loc în data de 9 mai, de Ziua Europei și asemenea României, Gala Femeia Europeană împlinește 10 ani. Sărbătorim valorile europene, unitatea în diversitate, egalitatea de gen, femeia care reușește să aducă lucrurile împreună și să inspire.

Actorul Nae Alexandru va prezenta spectacolul alături de Doris Moldovan, iar trupa Holograf va încânta spectatorii evenimentului „Femeia Europeană”, ediția a Xa.

„La 10 ani ai Galei Femeia Europeană, femeile de nota 10 transmit un mesaj: Femeia europeană înseamnă să fii TU, perfect de imperfectă, un reper pentru noile generații.”

____

Evenimentul din data de 9 mai, ora 17.00, va avea loc la Sala Polivalentă. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Eveniment organizat de: Fundația Doris

Exit mobile version