Acasă EVENIMENT Funcţionari din primăria Lunca Ilvei, în atenţia poliţiştilor

Funcţionari din primăria Lunca Ilvei, în atenţia poliţiştilor

0

Mai mulţi funcţionari de la Primăria Lunca Ilvei au intrat în atenţia poliţiştilor şi procurorilor după ce au cumpărat din bani publici anumite produse pentru uz personal, folosindu-se de documente false, cu complicitatea a trei societăţi comerciale de pe raza comunei.

 

Miercuri, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud au efectuat 11 percheziţii domiciliare, printre care s-a aflat şi locuinţa primarului din Lunca Ilvei, Flaviu Lupşan, dar şi locuinţe ale unor angajaţi ai Primăriei Lunca Ilvei, precum şi trei sedii de societăţi comerciale.

Dosarul instrumentat de procurorii năsăudeni are ca obiect comiterea infracţiunilor de abuz în serviciu, conflict de interese şi fals intelectual.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de le lângă Judecătoria Năsăud, procurorul Paul Prajea, anumiţi angajaţi ai Primăriei Lunca Ilvei au achiziţionat diverse lucruri pentru uz propriu, în numele instituţiei, folosindu-se de documente false. Este vorba despre produse de curăţare, consumabile IT şi produse de papetărie.

Potrivit sursei citate, infracţiunile ar fi fost comise în ultimii doi ani, cu complicitatea a trei societăţi comerciale care au puncte de desfacere în Lunca Ilvei.

susa: gazetadebistrita.ro

 

Exit mobile version