FOTO-VIDEO: Sorin Hangan își continuă mandatul la șefia PNL Bistrița: 101 la 48 de voturi ale lui Dorin Dobra

PNL Bistrița și-a ales astăzi președintele pe următorii 4 ani, fiind vorba de Sorin Hangan, viceprimar și liberal și state vechi. El a fost concurat pe acest post de Dorin Dobra, scorul la finalul numărării voturilor fiind de 101 la 48. La alegeri a fost prezent și secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău care, însă, nu s-a poziționat în discursul său pentru niciunul din cei doi candidați, deși Dobra s-a ”lipit” de grupul Sighiartău, doar că acesta nu i-a întors favoarea printr-o declarație de susținere chiar și teoretică.

Altfel, cu toată crisparea văzută de Sighiartău, lucrurile au decurs bine, iar Sorin Hangan, fost și actual președinte își continuă mandatul încă 4 ani.

Singurul primar liberal din județ care a răspuns invitației făcută de Sorin Hangan, Vasile Silași, Chiochiș,  și-a arătat pe față susținerea pentru Hangan, având un discurs bun: ” E greu să acorzi susținere când doi prieteni candidează, te apreciez Dorin Dobra, dar aici și acum e nevoie de continuitate, iar Sorin Hangan poate face acest lucru”

O analiză a discursurilor și a atmosferei de la conferința de alegeri citiți duminică după-amiază