Acasă Politica Politica Locala Fotbal: Gloria Bistrița și-a reluat antrenamentele pentru noul campionat. Ioan Horoba așteaptă...

Fotbal: Gloria Bistrița și-a reluat antrenamentele pentru noul campionat. Ioan Horoba așteaptă rezultatul alegerilor locale. Cel puțin 4 candidați promit revigorarea Gloriei și rezolvarea problemei stadionului

0

Echipa de fotbal Gloria Bistrița și, care evoluează în seria a V-a a Ligii a III-a și-a reluat antrenamentele prin reunirea lotului, echipa antrenată de Dan Matei, Dorel Zegrean și Aurel Nalați începând pregătirile pentru abordarea viitorului sezon competițional care este programat să înceapă pe data de 29 august.

Luni, la reunirea lotului, antrenorii, Dan Matei, Dorel Zegrean și Aurel Nalați au împărțit lotul în 2 grupe, de câte 10 jucători și au facut un antrenament ușor, de readaptare la efort. În perioada urmatoare, echipa se va pregăti zilnic de la ora 18.00 pe stadionul Jean Pădureanu.

Lotul e alcătuit în mare majoritate din bistrițeni, printre care se află veteranii Albuț, Curtuiuș sau Nalați, dar și mai tinerii Suciu, Vărărean, Georgiță sau Sulici. Un lot echilibrat, cu care Gloria a terminat sezonul trecut pe locul 6 și are speranțe că în acest campionat poate trage la podium.

Nici de cantonament nu poate fi vorba deocamdată, toate antrenamentele urmând să se desfășoare pe lângă casă.

”Toate echipele de acest nivel au probleme. Nu știm nici când vom începe campionatul. În astfel de condiții, ne bucurăm că situația noastră e așa cum este. Adică stabilă și serioasă. Sigur că ne dorim mai mult. Dar de aici încolo nu cred că mai depinde de noi, ci de factorul politic, singurul care ne poate ajuta să ajungem mai sus”, spune antrenorul cu Licența Pro, Dănuț Matei pentru Sportul Bistritean.

Prezent la primul antrenament din această perioadă grea din punct de vedere epidemiologic, Ioan Horoba, președintele clubului bistrițean de fotbal, a vorbit și despre resursele financiare destul de subțiri ale echipei: ” Așteptăm alegerile!!!”.

De ce așteaptă Horoba alegerile locale?

Pentru că, din cei opt candidați la fotoliul de primar al Bistriței, un număr de patru vorbesc deschis și promit salvarea stadionului ”Jean Pădureanu” și finanțarea Gloriei Bistrița în vederea promovării acesteia în Liga a II-a. E vorba de Cristian Niculae, Ioan Turc, Dan Ciobănică și Doris Rai, sigur, fiecare dintre cei patru având viziuni diferite despre modul cum va fi finanțată echipa sau salvat stadionul. Important este să o facă!

Lotul Gloriei: Albuț, Mureșan, Racoți – portari, Milandru, Hasnăș, Patca, Meșter, Minta, Vărărean, Georgiță, Băldean, Nalați, Suciu, Sulici, Runcan, Mihali, Bococi, Aliev, Chirlejan, Pop, Stoianof, Curtuiuș

Exit mobile version