Acasă Politica Politica Locala FOTBAL: Gloria Bistrița s-a reunit cu mai mult de o lună...

FOTBAL: Gloria Bistrița s-a reunit cu mai mult de o lună de zile înaintea începerii returului campionatului LIgii a III-a

0


Lotul Gloriei 1 Bistrița, echipă care joacă în seria a 5-a a Ligii a III-a, s-a reunit în aceste zile sub comanda antrenorului Dan Matei. În lipsa unui buget îndestulător, Gloria 1 Bistrița va intra în cantonament la stadion, urmând să se antreneze pe terneul 2 dar și pe sinteticul de lângă terenurile de tenis.

”N-am vrut să cheltuim bani doar așa, ca să fim plecați de acasă. Am fi avut varianta Vatra Dornei, unde am mai fost în cantonament. Dar am înțeles că terenul e înghețat, cu urme pe el, și nu-l prea putem folosi. Acasă avem condiții bune pentru liga a treia. Întreținem bine câteva spații de sub tribuna a doua, unde avem vestiare și sală de forță. Avem căldură, apă caldă, e bine pentru acest nivel”, a explicat Dan Matei pentru sportulbistritean.ro. Potrivit lui Dan Matei, Gloria 1 Bistrița, echipa va avea două antrenamente pe zi și mai multe meciuri de pregătire începând cu 25 ianuarie.

În ce privește lotul, acesta a suferit câteva modificări. Le-au fost reziliate contractele lui Dobrea, Cilean și Murat, dar au fost legitimați Sulici, Runcan și Rareș Pop, toți crescuți la Bistrița. Echipa bistrițeană se află pe locul 6 din 16 echipe, în seria a 5-a din Liga a treia, la 10 puncte de locul 1, cel care asigură promovarea în Liga a doua, ocupat în prezent de FC Recea. Campionatul se va relua în 7 martie.

Exit mobile version