Acasă Administratie Fostul preşedinte al PP DD, Ştefan Todea nu a fost reprimit în...

Fostul preşedinte al PP DD, Ştefan Todea nu a fost reprimit în consiliul judeţean.El ameninţă cu DNA

0

Fostul preşedinte al PP DD, Ştefan Todea nu a fost reprimit în consiliul judeţean, astăzi, plenul şedinţei respingând mai multe decizii ale instanţelor de judecată care îi permiteau lui Todea să redevină consilier judeţean. După respingerea proiectului de hotărâre, ex-liderul PP DD a ameninţat că va merge la DNA

Reinstalarea fostului preşedinte al PP DD Bistriţa-Năsăud, Ştefan Todea pe funcţia de consilier judeţean va mai avea de aşteptat, astăzi, majoritatea consilierilor judeţeni abţinându-se de la votul proiectului de hotărâre care prevedea acest lucru. Mai mult, cel care îi ocupă de trei ani locul, Ciprian Breşfelean a anunţat înaintea votului că instanța a cerut repunerea în drepturi a lui Ștefan Todea și nu face trimitere la încetarea mandatului său de consilier județean, prin urmare ar fi ilegală o scoatere a sa din consiliu.

După exercitarea votului şi aflarea rezultatului, doar 9 voturi pentru, Ştefan Todea a ameninţat că va intra în greva foamei în faţa la DNA Bucureşti.

Ștefan Todea a rămas fără mandatul de consilier județean după ce PP DD i-a retras sprijinul politic., locul lui în Consiliul Județean fiind luat de Ciprian Breșfelean, toate acestea întâmplându-se în primăvara anului 2013, mai precis în luna martie. Nemulțumit și frustrat de faptul că a fost unul dintre politicienii locali care au pus pe picioare fantomaticul PP DD, Todea s-a adresat instanței pentru a-și rezolva situația. Cert, după un proces lung, decizia judecătorilor bistrițeni a fost una în favoarea fostului lider PP DD BN.

Exit mobile version