Acasă Dezvaluiri FLORIN URÂTE CERE DEMISIA ŞEFILOR DE LA VITALIA BISTRIŢA

FLORIN URÂTE CERE DEMISIA ŞEFILOR DE LA VITALIA BISTRIŢA

0

La Vitalia este incompetență și o lipsă de viziune în a-și gestiona afacerea”: ”E nevoie de o altă abordare, de un alt management”

 

Liberalul Florin Urâte acuză conducerea SC Vitalia Servicii pentru Mediua SA de incompetenţă managerială şi cere demisia şefilor de la vîrful firmei de salubritate. Urîte mai susţine faptul că auditul a fost o făcătură, fiind vorba doar de o manipulare crasă şi care nu a urmărit decât o motivare oficială şi legală pentru majorarea tarifelor la deşeurile menajere.

Fost preşedinte al comisiei de analiză a activităţii SC Vitalia Servicii pentru Mediu SA, Florin Urâte a criticat astăzi în termeni severi situaţia de la firma de salubritate după finalizarea auditului.
Potrivit lui Urâte, majorarea tarifelor la deşeurile menajere nu are nici un fel de acoperire economică şi financiară, fiind doar consecinţa unor manipulări grosolane.

În opinia lui Florin Urâte, singura vinovată pentru întreaga situaţie este actuala conducere în frunte cu Liviu Tănase, care nu este capabil să asigure operatorului de salubritate un management performant.

Exit mobile version