Acasă Politica Politica Locala Florin Chereji s-a înscris în PNL. El va primi un loc eligibil...

Florin Chereji s-a înscris în PNL. El va primi un loc eligibil pe lista consilierilor municipali

0

 

Primul primar al Bistriței post Decembrie 1989, actualul președinte al Asociației ”Bistrița Civică”, Florin Chereji, s-a înscris în PNL și va susține și pune umărul la campania elecctorală a candidatului acestei formațiuni politice la primăria Bistrița, Stelian Dolha. Asociația ”Bistrița Civică”  a reușit să strângă peste 2000 de semnături în vederea asigurării pazei școlilor bistrițeni cu sume de bani bugetate de la consiliul municipal.

 

 „Am primit o ofertă, am cumpănit dacă să o accept sau nu, am primit oferta de a intra în echipa viitorului primar al municipiului Bistriţa, Stelian Dolha. Am acceptat-o pentru că am regăsit foarte multe dintre ideile pe care le am despre oraşul nostru. (…) Încă mai am vigoare şi între o viaţă tihnită şi a pune umărul la dezvoltarea oraşului natal, care-mi este foarte drag şi faţă de care am o datorie morală, am ales să dau tot ce pot pentru oraşul natal, să dau înapoi ce am primit de la acest oraş”, a spus Chereji, în cadrul conferinţei de presă a PNL.

El a precizat că nu va fi încorsetat de linia partidului şi că din postura de consilier local va avea posibilitatea să promoveze proiecte în interesul cetăţenilor. „Cu domnul Dolha avem un gentlement agreement. Trebuie să înţelegeţi că voi avea o libertate în activitatea mea, nu voi fi încorsetat cum o să fie ceilalţi consilieri ai PNL. Am promisiunea de susţinere a proiectelor noastre şi proiectele care cred că sunt în interesul cetăţenilor şi vor fi promovate de colegii de la PNL, la voi susţine. Dacă vom ajunge într-o situaţie de impunere sau de reproş, atunci probabil că vom reconsidera colaborarea. Vă mai promit un lucru dumneavoastră şi cetăţenilor: nu voi fi cel care-l perie pe domnul primar, voi fi cel care îl va trage de mânecă în momentul în care s-ar putea să greşească”, a conchis Florin Chereji.

Exit mobile version