Acasă Administratie Floare Gaftone pierde procesul intentat primăriei Bistriţa pentru majorări salariale. Războiul continuă?

Floare Gaftone pierde procesul intentat primăriei Bistriţa pentru majorări salariale. Războiul continuă?

0

Edilul municipiului Bistriţa, Ovidiu Teodor Creţu a adus astăzi critici severe activităţii Floarei Gaftone, secretarul municipal, aceasta din urmă, exprimându-şi nemulţumirea asupra faptului că nu a benficiat de nivelul maxim al majorărilor salariale permise de prevederile legale, care puteau fi aplicate de la începutul anului 2016.

Potrivit primarului Creţu, secretarul municipiului Bistrița a făcut aceste aprecieri trecând sub tăcere faptul că aria competențelor i-a fost mult restrânsă, numărul de servicii și activități aflat în subordinea directă, diminuat, iar sarcinile transmise și responsabilitățile, semnificativ mai reduse față de prevederile fostei organigrame.

Ovidiu Creţu: “ Rezultatele profesionale înregistrate au fost modeste, iar în urma controalelor efectuate au fost semnalate nereguli și întârzieri tocmai în domeniile coordonate de Secretarul municipiului Bistrița. Mai mult decât atât, în ceea ce privește domeniile de activitate care nu se mai aflau în directa subordine a Secretarului municipiului Bistrița au înregistrat rezultate care sunt apreciate drept foarte bune – Direcția Administrație Publică, Juridic, fiind un bun exemplu în acest sens”.

 

Floarea Gaftone s-a adresat instanţei, dar a pierdut procesul

Nemulțumită de această stare de fapt, Secretarul municipiului Bistrița s-a adresat instanței în speranța obținerii acestor drepturi salariale dar a pierdut atât la Tribunalul Bistrița – Năsăud cât și la recursul de la Curtea de Apel Cluj, care a emis în data de 23.02.2017 sentința definitivă și irevocabilă care pune punct acestui demers.

“Chiar dacă nu am considerat oportun să fac vreo declarație publică asupra acestei situații pe durata derulării procesului, acum, după ce soluția instanțelor de judecată este finală, consider că opinia publică trebuie informată corect, astfel încât să nu mai poată fi făcute speculații pe această temă”, a conchis primarul Creţu.

 

Conform ultimei declaraţii de avere, Floare Gaftone câştigă puţin peste 5000 de lei lunar.

 

Exit mobile version