marți, iulie 7, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Final de Campanie: DEZAMĂGIRI ȘI SPERANȚE

  Must Read

  Alianța pentru Bistrița-Năsăud (PSD-ALDE-Pro România) își lansează marți candidații la alegerile locale

   Evenimentul va avea loc la ora 11.00 în sala de spectacole a Palatului  Culturii . Aici vor...

  O săptămână începută prost: În nici 60 de minute au fost raportate trei nenorociri

  Dacă în ultima zi a săptămânii trecute vă spuneam că au fost înregistrate 3...

  La sfârșitul acestei campanii electorale am sentimente amestecate:  dezamăgire și speranță.

  Am intrat în politică pentru că IUBESC județul Bistrița-Năsăud. Bistrița-Năsăud este locul unde m-am născut, unde îmi trăiește familia, unde îmi cresc nepoții. AICI MĂ SIMT ACASĂ!

  Am fost foarte dezamăgit ca după 11 ani, cât am muncit în SUA, să văd că lucrurile nu s-au schimbat prea mult ACASĂ. Am găsit un județ cu multe probleme care se află pe locuri rușinoase în toate clasamentele din România.

  Am găsit o clasă politică coruptă, ipocrită și neperformantă, aceiași oameni care vin o data la 4 ani cu promisiuni mari, pentru ca apoi să își vadă numai de interesele personale și de partid.

  Acești politicieni sunt incapabili să ne rezolve problemele și să ne reprezinte interesele. De aceea am intrat în politică și am hotărât să candidez!

  În campanie, am fost în toate zonele județului .  AM VRUT SĂ VĂD CE PROBLEME AU OAMENII DIN TOT JUDEȚUL ȘI CE SIMT EI.

  Am întâlnit oameni disperați de condițiile în care trebuie să trăiască din cauză că pensia de agricultor e ridicolă iar prețurile de vânzare pentru produsele agricole sunt foarte mici. Pentru a câștiga un ban în plus, mulți bătrâni sunt obligați să stea în frig zile întregi, încercând să vândă o legătură de ceapă sau o grămăjoară de mere.

  Piețele sunt într-o stare jalnică, dar taxele pe care le plătesc sunt foarte mari.

  Subvențiile pentru agricultori sunt mici și nu sunt plătite la timp, birocrația stufoasă îi face să piardă zile întregi pe la ușile diferitelor instituții.

  Am întâlnit mici comercianți hărțuiți de autorități, amendați cu sume uriașe pentru greșeli minore.

  Am simțit repulsia pe care o aveau pentru actualii parlamentari care îi vizitează doar în campania electorală, apoi îi uită complet și își vad numai de interesele personale și de partid.

  Am întâlnit oameni triști pentru că o parte din familie este plecată la muncă în străinătate în căutarea unei vieți mai bune.

   

  Acești oameni nu mai au încredere în politicieni, S-AU SĂTURAT SĂ FIE MINȚIȚI ȘI ÎNȘELAȚI!

   

  Am propus o inițiativă, Pactul pentru Bistrița-Năsăud, un Angajament de Loialitate față de bistrițeni.

  Nu este un pact între partide ci un angajament între fiecare candidat și cei care îl votează, prin care viitorii parlamentari se angajau să pună interesele bistrițenilor înaintea celor personale sau de partid. Astfel, se angajau că:

  1.    vor sprijini, prin vot, orice proiect de lege care poate aduce beneficii județului Bistrița-Năsăud și cetățenilor din Bistrița-Năsăud, indiferent de partidul care l-a inițiat;

  2.    se vor implica activ, prin toate resursele pe care le au la dispoziție,  în orice inițiativă legislativă care poate avea o finalitate pozitivă pentru județul Bistrița-Năsăud și locuitorii din Bistrița-Năsăud;

  3.    nu vor absenta de la ședințele de plen atunci când vor exista dezbateri în urma cărora pot rezulta avantaje pentru județul Bistrița-Năsăud și locuitorii din Bistrița-Năsăud;

  4.    nu vor boicota, prin ieșirea intenționată de la lucrările Parlamentului, cu scopul de a invalida pe motiv de “lipsă cvorum” nicio ședință a Parlamentului în care urmează să se discute vreo inițiativă care poate aduce avantaje sau beneficii județului Bistrița-Năsăud și locuitorilor din Bistrița-Năsăud.

  Sunt foarte dezamăgit de reacțiile celorlalți candidați, au ignorat total această inițiativă: i-am invitat la eveniment, le-am trimis mesaje pe FaceBook … NICIO REACȚIE!

  Am primit în schimb răspunsuri de genul:

  ·      “e bună inițiativa dar nu o semnăm pentru că ați inițiat-o voi”

  ·      “nu o semnăm sub nicio formă pentru că vă facem imagine vouă”

  Stiu că sunt oameni aserviți partidelor și unor grupuri de interese dar majoritatea își declară intenția de a reprezenta cu prioritate interesele bistrițenilor, vorbesc despre onoare și moralitate… DE CE NU DAU ÎN SCRIS ASTA?

  ASTFEL AU AFLAT BISTRIȚENII CARE SUNT POLITICIENII MINCINOȘI ȘI IPOCRIȚI CARE LE CER VOTUL!

  Sper ca Duminică, 11 decembrie, bistrițenii să iasă la vot, pentru că este vorba despre viitorul județului nostru, și să analizeze atent care sunt opțiunile ca să nu se lase înșelați de demagogia și ipocrizia unora dintre candidați, care vor să pară altceva decât sunt.

  AVEM ȘANSA SĂ SCHIMBĂM CLASA POLITICĂ ACTUALĂ!

   

  Sunt Ionuț Simionca

  Candidat PMP pentru Camera Deputaților

  - Advertisement -

  1 COMENTARIU

  Comments are closed.

  - Advertisement -

  Latest News

  Alianța pentru Bistrița-Năsăud (PSD-ALDE-Pro România) își lansează marți candidații la alegerile locale

   Evenimentul va avea loc la ora 11.00 în sala de spectacole a Palatului  Culturii . Aici vor...

  O săptămână începută prost: În nici 60 de minute au fost raportate trei nenorociri

  Dacă în ultima zi a săptămânii trecute vă spuneam că au fost înregistrate 3 accidente rutiere cu multe victime și...

  Dramele de la Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice ”Sfinții Zaharia şi Elisabeta” din Maieru: 5 decese în mai puțin de o lună ...

  Pe data de 13 iunie, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, confirma faptul că un număr de 22 persoane de...

  Pachetul de măsuri care vine în sprijinul bistrițenilor și a comunității de afaceri locale inițiat de Cristian Niculae a fost adoptat astăzi în...

  Viceprimarul Cristian Niculae a anunțat faptul că,  în Ședința Extraordinară de astăzi s-a votat cu majoritate covârșitoare – 19 voturi pentru și...

  Ioan Turc confirmă formarea unei alianțe anti-PSD la primăria Bistrița. Marele impediment însă rămâne: Cine va conduce această alianță- Turc sau Simionca ? Pe...

  Liderii principalelor partide politice anti-PSD, așa cum îi place să se exprime deputatului Ionuț Simionca, s-au pus la rotunda...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -