Acasă EVENIMENT Femeia Europeană 2017: Andreea Ciurea, căpitan la 30 de ani.

Femeia Europeană 2017: Andreea Ciurea, căpitan la 30 de ani.

0

Cea  de a X-a ediție a Galei „Femeia Europeană”, va avea loc pe 9 mai 2017, şi vor fi premiate, ca în fiecare an, femei puternice, credibile, consecvente, întreprinzătoare din județul Bistrița-Năsăud, femei care prin povestea lor ne inspiră și ne arată că „A FACE” este un o acțiune plină de voință: Dr. Mihaela Albu – primul specialist în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă de la Spitalul Județean de Urgenţă Bistriţa, Maria Ivan – cadru militar în rezervă, Lt. Andreea Ciurea – comandant companie în cadrul Brigăzii 88 Mecanizată Gen. Grigore Bălan, Valeria Motogna – fostă jucătoare de handbal în echipa națională și port-drapelul României la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Beijing 2008, Gina Pop – artist, interpret de muzica pop, Mirela Petruș – artist, interpret de muzica populară, Cristina Rusu – profesor geografie la INFOEL, promotor al județului, a obținut diverse premii cu elevii, Rusti Axina – femeie de afaceri, Pop Florentina – femeie de afaceri, Camelia Morar – președinte asociația Young’s Men Bistrița și Rodica Rusu – primarul comunei Telita, Anenii Noi, Republica Moldova, comuna înfrățită cu Parva.

Actorul Nae Alexandru va prezenta spectacolul alături de Doris Moldovan, iar trupa Holograf va încânta spectatorii evenimentului „Femeia Europeană”, ediția a X-a.

„La 10 ani ai Galei Femeia Europeană, femeile de nota 10 transmit un mesaj: Femeia europeană înseamnă să fii TU, perfect de imperfectă, un reper pentru noile generații.”, susţine Doris Moldovan, inițiatoarea și organizatorul evenimentului.

Evenimentul din data de 9 mai, ora 17.00, va avea loc la Sala Polivalentă. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Eveniment organizat de: Fundația Doris;

Lt. Andreea Ciurea – comandant companie în cadrul Brigăzii 88 Mecanizată Gen. Grigore Bălan o să fie căpitan la 30 de ani, anul acesta. A plecat la 14 ani de acasă pentru a face Liceul Militar din Câmpulung, iar mai apoi au urmat ani de şcoală şi instrucţie. Din 2010 este în armata bistriţeană. O zi din viaţa ei începe la 5.30 dimineaţa, aleargă, apoi în jur de 7 ajunge la armată, unde intră în programul de instrucţie cu echipa pe care o coordonează. Când dă jos uniforma spune că este aceeaşi femeie normală, axată mult însă pe carieră.  Pierderea prietenului într-un acciddent care a marcat-o profund.  Povestea Andreei Ciurea aici:

Exit mobile version