Acasă Politica Politica Locala FC Bistriţa a devenit campioana judeţului Bistriţa-Năsăud

FC Bistriţa a devenit campioana judeţului Bistriţa-Năsăud

0

FC Bistrita a devenit campioana judetului Bistrita-Nasaud, victoria din ultimul meci contra celor de la Vointa Cetate aducand si laurii mult asteptati de jucatorii formatiei noastre. Partida de pe stadionul „Jean Padureanu” nu a avut istoric, echipa noastra dominand formatia din Cetate la toate capitolele. Primul pericol pentru poarta oaspete a venit in minutul 11, atunci cand Vasile Lup primeste mingea pe sase metri central, insa sutul acestuia este scos foarte bine de portarul celor de la Vointa. Otniel Sighiartau deschide scorul in minutul 21 cu un sut la fierul ierbii in coltul scurt al portii adverse si mareste diferenta pe tabele de marcaj. Dupa cateva minute insa oaspetii au o tresarire de orgoliu si pun in pericol poarta aparata de Lucian Trif, insa mingea este prinsa in doi timpi de acesta. Vine minutul 30, si o noua sansa pentru formatia noastra. Doru Conon il deschide foarte bine pe Catalin Bucur, insa cel din urma trimite de putin pe langa stalpul din stanga portii echipei Vointa. Imediat dupa aceasta faza Otniel Sighiartau incearca sa mareasca diferenta de scor, insa mingea trimisa de el este scoasa de pe linia portii de un fundas al Vointei Cetate. Minutul 39 aduce si linistea in tabara noastra. Vasile Lup castiga lupta cu adversarul sau undeva la limita careului mare, il depaseste pe acesta si suteaza fara a-i da sansa portarului oaspete. Scorul devine 2-0, iar pauza vine cu o oarecare liniste pentru formatia noastra.

Mitanul secund incepe cu un nou gol marcat de formatia noastra. Doru Conon reuseste o bijuterie de gol, plasand mingea in coltul lung al celor de la Cetate. Dupa alte doua minute Otnioel Sighiartau trece pe langa majorare, ratand incredibil din sase metri cu o lovitura cu capul care l-a luat practic la tinta pe portarul advers. Atacantul nostru avea sa se revanseze insa un minut mai tarziu, atunci cand profita de o pasa involuntara a lui Sergiu Costin, care alunca in momentul sutului. Ulterior mingea ajunge la atacant, iar acesta suteaza, lasandu-l fara replica pe goalkeeper. Mai departe, oaspetii nu reusesc sa se apropie prea mult de poarta noastra, contraatacurile neavand finalitate. Totusi se remarca printr-un sut puternic trimis de la circa 25 de metri, scos foarte bine de Lucian Trif.

Golul 5 avea sa vina in minutul 65, atunci cand Akari scapa singur pe partea dreapta, suteaza, portarul intervine insa mingea ajunge la Abiel Deac, care marcheaza nestingherit. Avea sa fie ultimul gol marcat de FC Bistrita in campionat, pentru ca scorul a ramas 5-0 pana la final. Victoria obtinuta aduce al doilea titlu al formatiei FC Bistrita, dupa cel obtinut in primul an de la infiintare in liga a cincea. FC Bistrita reuseste astfel sa castige pentru prima data eventul, (campionat-cupa) si se pregateste de barajul de promovare in liga a treia. Formatia noastra va juca dubla contra celor de la Somcuz Falticeni, prima mansa urmand a se tine pe stadionul „Jean Padureanu” sambata viitoare. Asadar, tinem pumnii echipei noastre!!! Felicitari FC Bistrita! Succes mai departe!

FC Bistrita: Lucian Trif – Tiberiu Rus, Robert Hasnas, Alin Chibulcutean, Dionisie Dradici – Vasile Lup, Sergiu Costin, Doru Conon, Razvan Tigorean – Otniel Sighiartau, Catalin Bucur; au mai intrat: Abiel Deac, Sadi Akari, Ionut Ceusan, Paul Chiorean; Marcatori: Otniel Sighiartau -2, Vasile Lup, Doru Conon, Abiel Deac.

Cifrele partidei:

*** Abiel Deac marcheaza golul cu numarul 130 pentru FC Bistrita in campionat si totodata ultimul pentru echippa noastra in acest sezon *** Otniel Sighiartau marcheaza „dubla” in acest meci si este cel mai prolific atacant din istoria clubului *** Razvan Tigorean nu marcheaza si pierde locul 1 in clasamentul golgeterilor in liga a patra, fiind depasit de Cilean (Dumitra) *** FC Bistrita reuseste al treilea meci consecutiv in campionat in care nu ia gol ***

Exit mobile version