Acasă EVENIMENT Familia care a rămas fără bunic și copil cere ajutor bistrițenilor. Află...

Familia care a rămas fără bunic și copil cere ajutor bistrițenilor. Află cum poți ajuta

0

Drama petrecută vineri seara în scara unui bloc de pe strada Vișinului din Bistrița a tulburat Bistrița, fiind vorba de un moartea unui copil de 3 ani și a unui bărbat de 60 de ani. E vorba de o dramă, iar bistrițenii pot ajuta familia care are nevoie de ajutor pentru înmormântare.

Astfel, unul din apropiații familiei a postat următorul mesaj pe rețelele de socializare:

“Vineri, când toți ne bucurăm de venirea Moșului, în Bistrița a avut loc o tragedie. Colegul nostru Plt. Tofana Dănuț din cadrul Grupării de Jandarmi Mobila Cluj, și-a pierdut tatăl și fiul de numai 3 anișori. Cei doi, bunic și nepot, au căzut în gol de pe scara unui bloc din Bistrița, de la etajul al doilea. Nimic nu poate fi mai tragic decât ca un părinte să își îngroape pruncul și tatăl in același timp! Cu toții murim pentru ca așa e menirea și rostul nostru pe pământ dar când moartea vine și îți ia tot atât de rapid, parcă îți ia sufletul odată cu pierderea. Dan este un bărbat puternic și un bun coleg  un soț și tată exemplar. Niciodată nu ar sta cu mâinile în sân la necazul cuiva. Mereu a fost primul în situații extreme și nu s-a dat la o parte de la nimic .

Nu știu eu cum as fi dacă copiii mei ar păți ceva . Orice părinte trăiește prin copilul lui iar lui Dan tot ce i-a rămas acum, este băiețelul lui de numai 2 luni, pe care îl va privi în fiecare zi și se va gândi la fiul lui care nu mai e cu el. Fiecare clipă a vieții va fi o întrebare: de ce el?
Nu știu să îi răspund și nu cred ca cineva știe … tot ce știm e că tragedia este mai dură decât moartea în sine a omului, atunci când e vremea lui, la Bătrânețe…
Astăzi va cer ajutorul pentru a putea fi înmormântați decent, costurile fiind foarte mari iar Dan nu are situația necesară. A fost fulgerător totul și de neașteptat. Orice bănuț, orice ajutor cât de mic pentru Dan va fi un ajutor pentru familia lui”, este mesajul transmis de unul dintre apropiații lui Dan.

Cei care vor sa ajute pot dona in contul deschis pe numele :
DANUT VALER TOFANA
IBAN RO60 UGBI 0000 3320 0409 5RON

Exit mobile version