Acasă ANALIZE-COMENTARII Fă-te om de lume nouă şi pune curul să se ouă

Fă-te om de lume nouă şi pune curul să se ouă

0

În plin scandal legat de judecarea în stare de libertate a unui număr de şapte animale care au vomitat şi şi-au regurgitat voma, CEDO a tranşat aproape în tacere problema gay, mă rog, cea a căsătoriilor dintre persoanele de acelaşi sex.

Pe scurt, statele UE trebuie să recunoască aceste căsătorii, chestiunea fiind una obligatorie şi pentru România.

Zic că acum este momentul de graţie maximă a BOR, să arate că îi pasă de ea, de morala creştină, de tot ceea ce scrie în Vechiul şi Noul Testament. Aştepat ca PF Daniel să scrie o pastorală, să scoată un cuvânt, unul singur despre acest subiect, aştept ca IPS Andrei Andreicuţ să vină în BN şi să atace dur , aştept de la preoţi o reacţie de condamnare, dar nu cred că acest lucru se va întâmpla.

Poate, poate oare BOR să facă acest lucru?

Pare-mi-se că ne pregătin să devenim o ţară de gay şi de violatori, de poponari şi nimfomane, dar mizeria de la Vaslui nu este excepţia care întăreşte regula, ci încă un episod din România primitivă şi care miroase a mizerie şi nemuncă.

S-ar putea spune că după episodul de la Vaslui, ţara asta, societate românească, au nevoie de un şoc, au nevoie de chimioterapie, ceva radical. Mă feresc să cer, de exemplu, câte un glonţ în cap fiecărui violator, şi încă unul pentru sătenii, pentru ăia din satul ală pierdut în Vasluiul cel rămas în urmă cu 50 de ani.

Toţi tac mâlc, precum rahaţii în iarbă, iar România pare asemeni Mareului Mut, din aceste motive cred că ar trebui începută reforma administrativ-teritorială şi atribuirea statutului de regiuni autonome celor trei provincii româneşti. Ştiu că este periculos ceea ce spun, dar, tare îmi este teamă că România a obosit să mai fie România tuturor românilor, un stat real, adevărat şi autoritar şi care apără oamenii.

Altfel, clasa politică rămâne aceiaşi, poporul, vai de el, şi, atunci, cui foloseşte … nu e oare mai bine să vină chimioterapia. Să vină…

Exit mobile version