Acasă EVENIMENT Eveniment nefericit la Livezile: Un copil de 3 ani a căzut într-un...

Eveniment nefericit la Livezile: Un copil de 3 ani a căzut într-un afluent al râului Bistrița. El nu a fost încă găsit!!!

0


Drama s-a produs astăzi în comuna Livezile. E vorba de un băiețel de 3 ani  care se juca cu un alt copil în apropierea unui pârîu, affluent al râului Bistrița Ardeleană. Din câte se pare, băiețelul s-a apropiat prea mult de mal, căzând în pârîul care acum curge cu destul de multă viteză.

 

Copilul este căutat de 12 subofițeri și un ofițer  de la Detașamentul de Pompieri Bistrița, SVSU Livezile și Bistrița. Trebuie precizat faptul că, SVSU Bistrița are un punct de observație la puntea din apropierea SAJ Bistrița-Năsăud.

REVENIRE:  Livezile: efectivele au fost suplimentate: 15 subofițeri și 3 ofițeri din ISU BN, SVSU Livezile și Bistrița, echipaj SAJ cu medic, polițiști, jandarmi și localnici sunt împărțiți în mai multe sectoare de căutare pe o distanta de cca 9 km, pe ambele maluri și pe cursul apei ajutorul bărcii pneumatice din dotarea Detasamentului de Pompieri Bistrița. Se fac eforturi susținute pentru a găsi cât mai repede copilul, dar debitul este crescut, iar apa este învolburată. Sectoarele de căutare sunt împărțite din locul unde a fost văzut ultima data copilul, și pana în în partea de sus a municipiului Bistrița.

 

Exit mobile version