marți, iunie 2, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Eugen Tomac: “ PMP îşi propune să obţină 15% la alegerile parlamentare în această toamnă”.

  Must Read

  Călin Stan (USR): La MAIERU păcălit nu e cel care primește, ci cel care plătește

  Dacă tot a fost „dezmâț” pe banii publici la nivelul ministerelor și al marilor primării cu achizițiile...

  Dep. Cristina Iurişniţi: 1 iunie este simbolic o zi a iubirii pe care o dăruim copiilor.

  1 IUNIE - Ziua copilului a fost menționată prima dată la Geneva la...

  Prezent la Bistriţa în această dimineaţă, preşedintele executive al Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac a vorbit despre obiectivele pe care partidul inventat de Traian Băsescu şi le-a propus pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe data de 11 decembrie.

  Potrivit lui Tomac, PMP şi-a propus un target de 15 procente, fiind vorba, o spune tot Tomac, de un obiectiv realist, pentru că “discutăm  despre obiective politice pe care şi le asumă fiecare partid”. El a explicat că marele avantaj al PMP este Traian Băsescu, cel mai pregătit lider politic pe care îl are România la această oră: “  Noi suntem un partid nou, care şi-a lărgit rândurile după fuziunea cu UNPR în această vară dar avem un avantaj extraordinar: că liderul partidului nostru este, la ora actuală, cel mai pregătit om politic pentru a deţine cea mai importantă funcţie în Executiv, cea de premier”.

  În privinţa fuziunii PMP-UNPR, Eugen Tomac a precizat că nu există nicio neînţelegere în nicio organizaţie, deoarece au fost stabilite criterii foarte clare în ce priveşte fuziunea şi desemnarea preşedinţilor pentru fiecare judeţ.

  “Din păcate sau din fericire nu avem timp la dispoziţie pentru a lăsa liber organizaţiilor pentru a-şi prezenta eventualele neînţelegeri. Am trasat termene foarte clare pentru că suntem presaţi de calendarul pe care îl avem de parcurs în următoarea perioadă, pentru a ne pregăti pentru alegerile parlamentare şi de a intra în competiţie cu toate structurile bine închegate. Cine nu a dorit să continue activitatea după fuziune a avut opţiunea retragerii. Dar în clipa de faţă, în 99% din organizaţiile din ţară nu există nici un fel de dificultăţi’, a subliniat preşedintele executiv al PMP.

  Eugen Tomac a mai spus că PMP va încuraja candidaturile locale, că nu va impune de la centru niciun candidat, că nu există nicio negociere şi niciun fel de aranjament care să modifice această abordare.
  Preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca, a precizat la rândul său că la sediul partidului sunt aşteptaţi toţi cei care vor dori să îşi depună candidature pentru alegerile parlamentare. El a confirmat faptul că îşi doreşte să intre în cursa pentru un loc în Camera Deputaţilor.

  Preşedintele executive al PMP, Eugen Tomac, a fost astăzi prezent la Bistriţa, unde, după întâlnirea cu presa a avut o serie de discuţii cu Biroul Judeţean al PMP.

   

   

   

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Călin Stan (USR): La MAIERU păcălit nu e cel care primește, ci cel care plătește

  Dacă tot a fost „dezmâț” pe banii publici la nivelul ministerelor și al marilor primării cu achizițiile...

  Un octogenar a fost lovit de tren și a murit în această după-amiază la Livezile

  Accidentul a avut loc cu puțin timp în urmă în gara comunei Livezile. Din...

  Dep. Cristina Iurişniţi: 1 iunie este simbolic o zi a iubirii pe care o dăruim copiilor.

  1 IUNIE - Ziua copilului a fost menționată prima dată la Geneva la Conferința Mondială pentru Protejarea și...

  Reportaj: Bistrițenii au luat cu asalt teresale de pe Pietonal chiar dacă trebuie să fie scriși în caietul de ”urmărire”. Ce spun patronii...

  Ai putea spune că, dimineața zilei de 1 iunie, ziua internațională a copilului, a fost o dimineață cu un...

  EVOLUȚIA COVID-19 în BISTRIȚA-NĂSĂUD de la începutul epidemiei și până în prezent, în funcție de numărul de cazuri raportate oficial (infoGRAFIC)

  Știri de Bistrița vă prezintă în exclusivitate o analiză a evoluției Covid-19 în județul Bistrița-Năsăud, pornind de la data primei raportări oficiale...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -