Emil Radu Moldovan, Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud: Am demonstrat prin fapte că ne pasă de oameni!

Must Read

Amintiri despre Emil Dreptate la CASA ARGINTARULUI- ”Poem pentru absență”

Poetul Emil Dreptate a fost omagiat la Casa Argintarului din Bistrița, acolo unde, în prezența unui grup restrâns de...

Emil Radu Moldovan, Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, a declarat: „DA, îmi pasă de oameni și cred în omenie! De aceea investim în lucruri care pot să schimbe în bine viața oamenilor. Din experiența personală știu că un ajutor trebuie acordat atunci când omul are nevoie de el.  Nu trebuie să cunoști familia unui om sau să fii prieten cu el ca să îl ajuți. Mi-am îndreptat atenția și spre grupurile vulnerabile, iar acestea au fost și rămân o prioritate, pentru mine.

 

Astfel, în ultimii 4 ani s-au investit peste 3 milioane de euro, pentru a le oferi o viață cât mai decentă celor mai încercați dintre noi. Alături de colegii mei am finalizat lucrările de modernizare, de extindere și de construire a proiectelor sociale din Județul Bistrița-Năsăud. Dintre acestea, amintesc de:

 

  • Modernizarea și dotarea Centrului de Îngrijire și Asistenţă pentru Persoane cu Handicap din comuna Nuşeni
  • Modernizarea clădirilor și îmbunătățirea condițiilor de viață pentru copiii internați în centrele de protecție a copilului.
  • Extinderea și modernizare unității medico-sociale din Susenii Bârgăului (împreună cu Primăria Prundu Bârgăului).
  • Extinderea și modernizarea Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihică pentru tineri și pentru adulți din Beclean.
  • Construirea, în parteneriat cu Fundația Hope and Homes for Children România, a două Case de tip Familial la Teaca.
  • Am început construirea altor 3 case de tip familial în Năsăud și Bistrița, în parteneriat cu Fundația Hope and Homes for Children România.

 

Am început aceste proiecte din dragoste pentru oameni și din compasiune pentru nenorocirile acestora. Toți suntem egali și avem dreptul la șanse egale în viață!

 

În ultimii 4 ani am demonstrat că se poate, că suntem echipa soluțiilor, a proiectelor concrete și stim ce avem de făcut!

 

Pentru ca să continuăm munca împreună, în 5 iunie alegeți lista de Consilieri Județeni PSD! Echipa mea, alături de care demonstrez că Județul Bistrița-Năsăud este al oamenilor gospodari și serioși.

 

Viitorul ne cheamă la vot!- 5 iunie 2016

 

Emil Radu Moldovan, Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Aici puteţi să vizualizaţi întregul raport al proiectelor în diverse domenii: infrastructură de drumuri, apă şi canalizare, sport, cultură, siguranţă, proiecte pentru tineri şi proiecte pentru copii. Proiecte concrete, realizate pentru dumneavoastră, pentru noi toţi cei care trăim aici. Invesiţii implementate pentru a avea un judeţ dezvoltat, un loc al traiului bun, unde să primim cu ospitalitatea bine cunoscută, musafirii şi unde să-şi dorească să se întoarcă toţi  ai noştri plecaţi în străinătate.

 

Link: http://emilradumoldovan.ro/realizari-2012-2016/

PE

 

 

 

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Latest News

Șefia viitorului partid USRPlus va fi disputată între deputatul Lorant Sas și Călin Stan. Unul este lider Plus, celălalt este președinte USR. Ar putea...

Cu fuziunea dintre USR și Plus pe ultima sută de metri, liderii celor două formațiuni politice de la nivel județean, deputatul Lorant Sas-PLUS, respectiv...

Amintiri despre Emil Dreptate la CASA ARGINTARULUI- ”Poem pentru absență”

Poetul Emil Dreptate a fost omagiat la Casa Argintarului din Bistrița, acolo unde, în prezența unui grup restrâns de cunoscuți a avut loc lansarea...

APEL AL ECOLOGIȘTILOR către prefectul Dolha, președintele Radu Moldovan și primarul Ioan Turc

Activistul ecologist Marius Bălan face un apel către toate autoritățiile care pot face ceva în ceaa ce privește starea mediului din județul Bistrița-Năsăud. Marius...

8 MARTIE LA MUZEUL GRĂNICERESC: „Portrete de femei în Năsăudul interbelic

Cu prilejul zilei de 8 martie, Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud organizează expoziţia de fotografie „Portrete de femei în Năsăudul interbelic”, care va fi deschisă la...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -