Emil Boc către patronul Campeador s.r.l. din Bistrița-Năsăud: Nu îți este rușine, nemernicule, să îți bați joc de oamenii care locuiesc acolo?”,

Primarul Emil Boc s-a dezlănțuit zilele trecute la adresa dezvoltatorului imobiliar din Bistrița-Năsăud, care a transformat garajele în apartamente.

„Cum să nu fiu nervos pe cei care au făcut crima aia urbanistică în Mărăști, au avut 40 de locuri de parcare avizate, iar după recepție le-au transformat în apartamente Și-au bătut joc și de oameni, ca să mai bage niște bani in buzunar. Păi, nu îți este rușine, nemernicule, să îți bați joc de oamenii care locuiesc acolo?”, a spus Emil Boc.

Media9 a aflat că blocul cu scandal ar fi cel de pe Calea Someșeni nr. 8, iar dezvoltatorul ar fi Campeador s.r.l., din Bistrița-Năsăud. De aici și o observație a primarului, care a subliniat că antreprenorii din Cluj sunt mai responsabili, iar cei care vin din alte părți nu sunt interesați decât de bani.

Așadar, omul atacat de primar este Florin Larionesi, din Sângeorz-Băi, patronul Campeador s.r.l. Edilul a precizat că i-a dat în judecată pe dezvoltatorii vinovați  și că a câștigat procesul. În acest moment, așteaptă motivarea sentinței, iar investitorul are termen 45 de zile pentru a desființa lucrările.
Primarul Emil Boc l-a atacat dur pe dezvoltatorul imobiliar care a transformat garajele în apartamente. El a anunțat că i-a dat în judecată pe dezvolatori și că a câștigat procesul, iar în acest moment așteaptă motivarea sentinței.

Investitorul are termen 45 de zile pentru a desființa lucrările altfel o va face primăria pe cheltuiala lui.

Dezvoltatorul își cere scuze și cere ca presa să se uite și la „lucrurile bune pe care le-a făcut”

„Da, este adevărat. Am făcut și noi o greșeală. De ce nu scrie lumea și despre lucrurile bune pe care le-am făcut. Mergeți să vedeți pe Dâmbovița 77, unde am investit 3,5 milioane de euro și am schimbat fața zonei.

Sunt multe ansambluri ca acesta în Cluj, cel puțin 50, de ce nu se vorbește despre ele? Suntem în proces, iar Primăria a câștigat ceva, nu e gata. Cu spațiul meu fac ce vreau; acolo stau oameni în chirie. Am 106 locuri de parcare, toți cei care locuiesc în blocuri au unde să parcheze”, a spus Florin Larionesi pentru media9.ro.