miercuri, august 5, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  EDILII ŞI WC-URILE PUBLICE

  Must Read

  Prefectul Stelian Dolha a premiat voluntarii PANDMIEI

  În această după-masă, a avut loc o mică festivitate de premiere a oamenilor cu suflete mari care, în plină...

  Mihaela Ivan: 500 milioane lei din buget, din taxele si impozitele românilor, merg către 3 companii private!

  Asta, pentru că Orban și Câțu au adoptat vineri noapte, ca hoţii, un Memorandum prin care 500...

  George Gîţa, tatăl Lianei Sabo de la Radio Transilvania, a trecut la cele veșnice

  Cu durere nemărginită anunțăm trecerea la cele veșnice a dragului nostru tată, bunic, socru GÎȚA GEORGE în...

  Din lipsă de performanţe notabile, edilii noştri dragi, îşi risipesc priceperea şi inteligenţa pe proiecte şi studii care au în vedere desfiinţarea WC-urilor publice din oraş. După dezbaterea publică organizată de Primărie pe tema modernizării Pieţei Centrale în care domnul Primar Ovidiu Creţu a comandat un proiect fără iarbă şi copaci a găsit un lucru esenţial ca Bistriţa să semene cu Viena prin desfiinţarea toaletelor publice care au fost renovate anul trecut, cu 50.000 euro. S-a găsit şi o scuză: cum că toţi care vor strânge din picioare vor putea bate pe la uşile cafenelelor şi restaurantelor de pe pietonal şi nu numai. Explicaţia nu stă în picioare deloc, având în vedere că nu toţi vor avea bani să consume ceva iar cei care vin de prin alte părţi probabil nu vor mai avea bani nici măcar de o cafea înainte de a pleca acasă.

  Mai plin de zel vicele KISS LASZLO subalternul primarului care stă şi într-un picior numai să rămână pe funcţie, în orice fel şi în orice chip, se gândeşte la rândul său la un alt proiect de modernizare a Pieţei Unirii (din partea de sus a pietonalului, în faţa Bisericii Ortodoxe) care şi el a fost modificat şi modernizat nu de mult. Şi-a amintit şi dânsul de un lucru esenţial, desigur în viziunea lui, desfiinţarea WC-ului public pentru că şi aici Bistriţa trebuie să semene cu Nürnberg.

  Am văzut în schimb la TV reacţia bistriţenilor precum şi a preotului Vidican de la Biserica de la Coroana de Aur. Nimeni nu agrează aşa ceva şi domnul preot atragea atenţia cât de folosită este locaţia de enoriaşii care vin la slujbă, nunţi şi boteze. Aţi auzit domnilor edili? Aţi auzit de lucrul bine făcut? Cum să strici ceva care este folosit de mulţi cetăţeni ai oraşului. Atragem atenţia consilierilor locali să nu voteze asemenea proiecte în detrimentul cetăţenilor. Vă garantez că dacă aceste WC-uri vor fi desfiinţate vor fi folosite cu succes şi în bătaie de joc pasajele istorice, care şi ele vor fi modernizate pe bani grei. Cum vor arăta oare pasajele cu piatră naturală din Munţii Rodopi combinat cu miros de urină autohton? Viziunea edililor în privinţa modernizării acestor pieţe este distructivă pe mai multe paliere şi crează disconfort cetăţenilor chiar şi atunci când edilii îşi deschid gura şi prezintă nişte planşe.

  Consultaţi-vă cu oamenii şi numai după aceea să luaţi decizii, că singuri le luaţi greşit şi neprofesionist privind priorităţile şi cheltuirea banului public. Oare în 2015 la Bistriţa mai vine Primăria cu multe surprize neplăcute ?

  MARIUS BĂLAN

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Prefectul Stelian Dolha a premiat voluntarii PANDMIEI

  În această după-masă, a avut loc o mică festivitate de premiere a oamenilor cu suflete mari care, în plină...

  Mihaela Ivan: 500 milioane lei din buget, din taxele si impozitele românilor, merg către 3 companii private!

  Asta, pentru că Orban și Câțu au adoptat vineri noapte, ca hoţii, un Memorandum prin care 500 milioane lei din buget, din...

  George Gîţa, tatăl Lianei Sabo de la Radio Transilvania, a trecut la cele veșnice

  Cu durere nemărginită anunțăm trecerea la cele veșnice a dragului nostru tată, bunic, socru GÎȚA GEORGE în vârstă de 84 de ani.

  Lista consilierilor locali ai Alianței pentru Beclean a fost făcută publică

  Primarul Nicolae Moldovan a făcut publică lista consilierilor locali pe care Alianța pentru Beclean îi propune pentru alegerile din data de 27...

  RAAL va reduce timpul de lucru al angajațiilor : 40% din personal rămâne angajat permanent, restul vor lucra jumătate din program.

  Prefectul Stelian Dolha s-a întâlnit cu managerul RAAL SA, Paul Ilieș, discuția dintre cei doi vizând problema disponibilizării a sute...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -