Acasă Politica Politica Locala ECOLOGISTUL ALEXANDRU TONIUC ŞI-A SCRIS RAPORTUL DE ACTIVITATE

ECOLOGISTUL ALEXANDRU TONIUC ŞI-A SCRIS RAPORTUL DE ACTIVITATE

0
Pe 28 iunie 2015 s-au implinit trei ani de la sedinta de constituire a actualului Consiliu Local al municipiului Bistrita in care, dupa 8 ani de absenta, au reintrat doi consilieri ecologisti. Prezenta in Consiliul Local ne-a dat posibilitatea in tot acest timp nu numai sa ne exprimam pozitiile fata de problemele aflate in dezbatere pe agenda publica ci si sa propunem si sa sustinem prin initiative proprii ideile noastre.
Din 30 de proiecte depuse 23 au intrat pe ordinea de zi a CL, celelalte 7 urmand fiind in procedura de dezbatere publica sau urmand sa intre pe ordinea de zi. Din cele dezbatute, 5 au fost aprobate, alte doua au fost preluate de municipalitate si transpuse in practica fara sa fie necesara aprobarea initiative proprii in timp ce trei au fost retrase in urma dezbaterilor pentru imbunatatirea propuneri. Celelalte 13 au fost respinse. Va transmitem anexat toate propunerile facute fiind incredintati ca atat cele care urmeaza sa intre pe ordinea de zi a consiliului cat si cele care au trecut o data prin votul consiliului merita atentia publicului. Ideile cuprinse in proiecte si expunerile de motive vor fi in continuare sustinute de consilierii PER si vom cauta si in viitor sustinere pentru transpunerea lor in practica.
La implinirea celor trei ani de mandat va transmit totodata si situatia donatiilor facute in cuantum total de 17.650 lei echivalentul integral al indemnizatiei primite. Un exemplu care s-a vrut molipsitor. Deocamdata din partea colegiilor din politica locala am avut doar promisiunea unor donatii din pensile speciale de parlamentar, recent aprobate. Sa speram ca vom trai si vom vedea ce se va intampla peste 20 de ani 🙂

 

Exit mobile version