Acasă Politica Politica Locala ECOLOGIŞTII AU AJUNS ŞI ÎN COMUNA ŞANŢ

ECOLOGIŞTII AU AJUNS ŞI ÎN COMUNA ŞANŢ

0

În data de 13 martie 2016, în localitatea Șanț, începând cu ora 13.00, a avut loc Adunarea Generală pentru alegerea Biroului Permanent Local PER al comunei Șanț.
Au fost invita
ți în calitate de observatori și pentru constituirea Comisiei de numărare a voturilor, membri ai Organizației Municipale precum și președintele BPM PER Bistrița, ȚETCU Cristian.

GRAPINI Iosif a fost ales în unanimitate președinte al Organizației Locale PER comuna Șanț. În cadrul aceluiași eveniment a fost ales și Biroul Permanent Local format din 7 persoane. Adunarea Generală a fost statutară și s-a desfășurat în prezența membrilor cu drept de vot din cadrul organizației. 
Vicepreședinți ai BPL PER Șanț au fost aleși MUNTEANU Tănasă și GRAPINI Grigore Flaviu.
Secretar al organizației locale PER Șanț este PĂTRĂȘCAN Victor, iar cele trei funcții de membrii vor fi ocupate de RUS Dumitru, PALAGE Ioan și SÎNGEORZAN Anton.
“Suntem oameni de samă, gospodari apreciați în Șanț, avem animale și gospodării curate și prospere. Vrem ca și administrația locală să cunoască această prosperitate. Nu ne-o fost ușor și nu ni nici acuma, da’ când ne-o fost vreo dată? Așa că merem înainte!” a afirmat noul președinte al Organizației Locale PER Șanț, GRAPINI Iosif.

„Organizația Municipală PER Bistrița prin Biroul Permanent Municipal dorește să felicite Organizația Locală PER din comuna Șanț și asigură BPL, precum și pe ceilalți membrii PER din județul Bistrița-Năsăud, de toată susținerea și sprijinul de care au nevoie în atingerea obiectivelor vizate” este mesajul transmis de președintele Organizației Municipale PER Bistrița, ȚETCU Cristian.

Exit mobile version