Acasă EVENIMENT Echipa naţională de handbal feminin a României se va pregăti la Bistriţa

Echipa naţională de handbal feminin a României se va pregăti la Bistriţa

0

Echipa naţională de handbal feminin a României se va afla la Bistriţa, într-un stadiu de pregătire. Este vorba de perioada 10-13 aprilie. Alături de antrenorul secund Horaţiu Paşca, la lotul de senioare va ajunge şi portarul Ana Maria Măzăreanu, care a primit deja convocarea. De asemenea, la echipa naţională este aşteptat Cătălin Raţiu, kinetoterapeut la CSM Bistriţa! „Ne mândrim cu voi! Şi ne mândrim că oraşul nostru va fi gazda echipei naţionale de handbal feminin a României!”, transmite staff-ul clubului bistriţean.

 

DUMINICĂ JUCĂM CU GALAŢIUL

În Duminica Floriilor, bistriţenii sunt aşteptaţi la Sala Polivalentă, unde începand cu ora 12:00, echipa noastră va primi vizita formaţiei CSU Danubius Galaţi. Partida contează pentru etapa a 24-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.

Biletele vor fi puse în vânzare joişi vineri, între orele 16:00-19:00, şi sâmbătă, între orele 11:00-14:00. Preţul unui bilet este de 10 lei, iar elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de reducere de 50%, pe baza documentelor justificative.

Exit mobile version