marți, iulie 14, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  După Leon Buhai, încă un antrenor de fotbal din Bistrriţa este acuzat de pedofilie. Bărbatul îşi racola victimele prin intermediul SMS-urilor

  Must Read

  PARCUL din zona Subcetate a fost finalizat

  Această zonă s-a dezvoltat mult în ultimii 15 ani. Aici s-au construit locuințe pentru tineri-ANL, locuințe sociale,...

  Opt pentru Bistrița: Bătălia pentru Primărie a început! 4 politicieni și 4 civili vor intra în cursa pentru fotoliul situat la etajul 1 al...

  La o lună distanță de începutul campaniei electorale pentru alegerile locale din data de 27 septembrie, la...

  Un antrenor de fotbal din Bistriţa a fost trimis în judecată după ce a încercat să convingă un copil de 12 ani să întreţină relaţii sexuale cu el, prin intermediul unor SMS-uri.

  Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, este vorba despre Andrei Pop, instructor la Asociația Sportivă Castelano din Bistrița. Achetatorii susțin că, instructorul „în luna iulie 2017, prin intermediul telefonului mobil, a transmis unui minor (12 ani) mesaje cu propuneri indecente, întâlnindu-se și propunându-i inclusiv întreținerea de relații sexuale”. Clubul Sportiv Castelano Bistriţa identifică copiii pasionaţi de fotbal, pe care mai apoi îi promovează în echipele de tineri şi jucători profesionişti. Asociaţia a primit anul trecut de la Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud 10.000 de lei.

  Bistriţeanul  nu este primul instructor sportiv care are astfel de probleme. Primul pe lista oamenilor legii a fost Leon Buhai, antrenorul de fotbal acuzat la finele lui 2013 de corupere sexuală de minori şi trimis în judecată în februarie 2014 după ce a stat trei luni în arest preventiv, a comis-o din nou. Pe 20 mai el a fost din nou reţinut de poliţiştii bistriţeni şi propus pentru arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de corupere sexuală a minorilor, agresiune sexuală și act sexual cu un minor.

  Alte cazuri de pedofilie

  În luna ianuarie 2014, trei bărbaţi au fost trimişi în judecată de procurorii bistriţeni pentru că ar fi constrâns minore să întreţină raporturi sexuale împotriva voinţei lor.

  „Neamţiu Olimpiu (arestat) pentru comiterea unor infracţiuni de viol şi corupţie sexualăşi lovire, constând în faptul că in două rânduri, în perioada 2012-2013, a determinat prin constrângere fizicăşi psihică, pe partea vătămată minora S.N.L.(8 ani şi 8 luni), săîntretină cu acesta mai multe acte sexuale orale, un act fiind comis în prezenţa părţii vătămate minore S.C.F.(11 ani şi 9 luni), în aceeaşi perioadă aplicând cu o altă ocazie, lovituri părţii vătămate minore S.N.L., şi cauzându-i leziuni corporale vindecabile în termen de până la 10 zile”,se arăta anul trecut într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

  Tot atunci, un alt bărbat a fost trimis în judecată după ce în perioada ianuarie – iulie 2012 ar fi întreţinut raporturi sexuale anale cu o minoră de 14 ani:

  „Petruţ Adrian Vasile (arestat în altă cauză), pentru comiterea unor infracţiuni de act sexual cu un minor şi viol, constând în faptul căîn cel puţin zece rânduri, în perioada ianuarie-iulie 2012, a întreţinut acte sexuale orale şi anale, cu partea vătămata minora G.R.I.(14 ani), iar la data de 02.08.2012, a determinat-o prin constrângere fizicăşi psihică, săîntreţină cu acesta acte sexuale orale şi anale”.

  Potrivit Parchetului de pe Lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, cea de a treia persoană care a fost trimisă faţa judecătorilor, în ianuarie 2014, pentru comiterea infracţiunii de viol a fost un minor care a întreţinut relaţii sexuale cu o fetiţă de doar opt ani:

  „Tudor Emilian Adrian (minor), pentru comiterea unei infracţiuni de viol, constând în faptul căîn cursul lunii iulie 2013, a întreţinut prin constrângere (folosindu-se de degete), acte sexuale anale şi de orice natură, cu partea vătămată minora M.A.D. (8 ani şi 8 luni)”.

   

  Tot în 2014, dar în luna septembrie un alt caz de pedofilie a ieşit la iveală.

  Un copil de doar 5 ani a fost abuzat timp de aproape un an de către tatăl său de 35 de ani şi de către un prieten de pahar în vârstă de 55 de ani. Cei doi obişnuiau să meargă la pescuit pe malul râului Bistriţa în municipiu, unde au şi avut loc abuzurile, potrivit celor povestite de micuţ. Copilul de 5 ani mergea adesea alături de tatăl său şi de celălalt agresor la pescuit, unde cei doi consumau băuturi alcoolice şi-l abuzau pe băieţel.

  Oroarea a ieşit la iveală după ce copilul a povestit vecinilor din curte cele întâmplate. Vecinii au fost şi cei care au alertat poliţia.

   

   

   

   

   

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  PARCUL din zona Subcetate a fost finalizat

  Această zonă s-a dezvoltat mult în ultimii 15 ani. Aici s-au construit locuințe pentru tineri-ANL, locuințe sociale, precum și proiecte rezidențiale private.

  Opt pentru Bistrița: Bătălia pentru Primărie a început! 4 politicieni și 4 civili vor intra în cursa pentru fotoliul situat la etajul 1 al...

  La o lună distanță de începutul campaniei electorale pentru alegerile locale din data de 27 septembrie, la linia de start deja s-au...

  Jandarmul bistrițean vindecat de Covid-19 – a donat astăzi plasmă, pentru a sprijini medicii în vindecarea altor bolnavi

  Sergent major Câmpan Octavian, s-a infectat în luna aprilie și a manifestat forma ușoară a bolii. După perioada în care a fost internat, a...

  Liderii PSD au votat pentru LEGEA CARANTINEI. Ea va fi substanțial modificată în Senat.

  Liderii organizațiilor județene PSD și conducerea centrală a partidului s-au exprimat luni, în ședința CEX, prin vot online, cu privire la legea...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -