Acasă ANALIZE-COMENTARII Duios viceprimarul pleca

Duios viceprimarul pleca

0

Mda, ce chestie tare. Unul din viceprimarii Bistriţei a plecat : home sweet, home. E bine, e rău, nu ştiu, dar ştiu că foarte puţini dintre bistriţeni v-ar putea spune cine e Kiss Laszlo. Cine e? E şi asta o întrebare, una pe măsura partidului care l-a promovat pe lista pentru consiliul local: Alooooooo, e defunctul şi marele partid al şpăgarilor: PP DD, şi, numai Ştefan Todea ştie cum a apărut Laszlo pe lista partidului lui domnu Dan.

Mare partid, mari caractere, dar nu asta e problema, ci aia că pe listele de partid vin tot felul de inşi care ştiu să profite la maxim de oportunităţile oferite cu dărnicie de sistem. Un ii ar spune că nu banii sunt problema, ci dacă e moral, he, he, ce bine sună, deci dacă e moral ca un asemenea gen de „politician” să se aburce pe un scaun de viceprimar al unui municipiu. Păi, cât există un Sâplecan la Cluj şi tot felul de vici şi novici călări pe spinările diferitelor partide, ce a mai contat că pepepdedistul care i-a luat faţa şi locul unui alt pepededist, Dănuţ Oltean, aşa că a vrut muşchii lui nenea Dan, cel aflat la pârnaie acum, a ajuns într-un con siliu municipal şi, mai pe urmă, că urma scapă turma, viceprimar , adicătelea al treilea om în primăria Bistriţa.
Al cincilea element.
A vrut să plece discret, fără a inflama spiritele, fără a scoate un cuvânt,de mulţumire către cineva, de exemplu către veveriţe sau către bistriţeni, către ăia care au votat PP DD în iunie 2012. Poate, poate ar trebui să îl sune pe Dan Diaconescu la puşcărie şi să îi mulţumească că l-a făcut om. Măcar atât,sau să îl salute cordial pe Todea, pe TT-ul care l-a pus pe lista PP DD. Aşa ar fi frumos, dar în politică nu există lucruri frumoase.
Vorba Simonei Bozbici , „oricum viceprimarul nostru intrat în Consiliu pe conjunctura, soartă, pozitie a astrelor, etc a prins repede jocul si a făcut târgul cu cei mai tari și mai mari. Și a ajuns al 3-lea om în Primăria Bistrița. Dar nu i-a plăcut nici asta. Acum ne spune adio și ne lasă, nu înainte să voteze bugetul, desigur, cu veverițe, cu tot. Ce ziceți, mai alegem mulți din ăștia?
Eu cred că fostul vice ar trebui să iasă în centrul localităţii şi să le spună bistriţenilor ce a făcut pentru Bistriţa. Chiar, ce a făcut?

Exit mobile version