Acasă EVENIMENT DUBLU EVENIMENT FOTBALISTIC LA DUMITRA

DUBLU EVENIMENT FOTBALISTIC LA DUMITRA

0

Mâine , terenul de fotbal din comuna Dumitra va deveni centrul  fotbalului judeţean, după ce  Asociaţia Judeţeană de Fotbal  a decis să organizeze aici  un dublu eveniment  fotbalistic. E vorba de finala Cupei României dar şi de partida de baraj dintre ACS Dumitra şi Bucovina Rădăuţi.

Potrivit celor  spuse de preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal,  Dan Jiga, în deschidere, de la ora 15.30, se va juca finala Cupei României, partidă în care Voinţa Cetate o va întâlni pe Voinţa Livezile.

“ Ne-am gândit că pentru a avea şi mai multă mişcare, în pauză să dăm nişte premii noilor promovate în liga a patra: Dinamo Uriu şi Săgeata Dumbrăviţa”, ne-a spus Jiga.

După finalul meciului dintre Cetate şi Livezile şi înmânarea Cupei României echipei câştigătoare, pe acelaşi teren se va disputa partida tur dintre ACS Dumitra şi Bucovina Rădăuţi, partidă contând pentru promovarea în liga a III-a şi organizată de Federaţia Română de Fotbal.

Cu această ocazie a sărbătorii fotbalului din Bistriţa-Năsăud, Asociaţia Judeţeană de Fotbal a programat și o Adunare Generală Extraordinară cu reprezentanţii echipelor de Liga a IV-a, privind grupele de copii și juniori pentru următorul sezon competiţional.

 

Exit mobile version