vineri, iulie 10, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Două sondaje de opinie se vor intersecta în municipiul Bistrița: PNL și ALDE

  Must Read

  Cele două cercetări sociologice vor încercă să stabilească doi candidați a două formațiuni politice la primăria Bistrița, PNL, respectiv ALDE.

  PNL, partid mare, așteptări pe măsură

  Primul sondaj, cel al PNL, trebuie încheiat până la finele lunii ianuarie, urmând ca după interpretarea datelor, liberalii să aibă o imagine clară cu privire la cel care va intra în cursa electorală contra lui Ovidiu Crețu.

  Deocamdată, Crețu este singurul candidat cunoscut oficial, liberalii căutând de zor pe cineva care să se bată cu PSD. Prezent la AS-TV, liberalul Alin Seserman a spus că el este cel mai bine situat candidat dintre toți liberalii doritori să ajungă la primărie, în acest al doilea sndaj, fiind vizați pentru măsurarea sociologică senatorul Dorin Dobra, Florin Urîte, dar și alții.

  Alin Seserman: ” Cred că e bine că se mai face un sondaj de opinie. Așa lucrurile vor fi clare, se va vedea cine are și cine nu are potențial”.

  ALDE: Nu facem blat cu PSD, spune Dorin Popescu

  Nici ALDE nu are liniște, candidatul la primăria municipiului Bistrița urmînd să fie stabilit în urma unei cercetări sociologice făcute la nivel național, pentru toate municipiile.

  Sondajul vine în condițiile în care ALDE Bistrița ar avea deja un candidat pe țeavă, un om de afaceri și, care a trecut deja de o primă cercetare sociologică comandată de liderii ALDE la începutul lui decembrie 2015.

  Sondajul la nivel național a fost confirmat de președintele  Dorin Popescu, cel care va fi luni la București pentru a pune la punct ultimele detalii cu respectivul institut de sondare.

  Potrivit lui Popescu, ALDE BN ia în serios toată povestea cu pre și mai pe urmă cu viitoarea campanie electorală, liberal-democrații fiind deciși să devină a doua forță politică a județului Bistrița-Năsăud.

  ”Ne vom lupta pentru fiecare comună, pentru fiecare loc de consilier comunal, orășenesc sau la municipiul Bistrița și, vă asigur că nu facem blat cu PSD.”, ne-a spus Dorin Popescu.

  La această oră, PSD se poate lăuda cu cel mai mare număr de primari: Crețu la municipiul Bistrița, alți trei primari la cele trei orașe și alți 34 de edili în tot atâtea comune, în timp ce ALDE și PNL își împart aproape egal ceilalți 24 de primari.

   

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Sorin Roșu Mareș: Partidul Puterii Umaniste merge pe forţe proprii în alegerile locale. Ușa umaniștilor rămâne deschisă pentru primarii ALDE

  Liderul interimar al PPU Bistrița-Năsăud, Sorin Roșu Mareș a confirmat astăzi faptul că umaniștii au decis să meargă pe liste proprii la...

  „Alianța pentru Bistrița-Năsăud” va merge pe liste comune la alegerile locale din 27 septembrie. Doar în 5 comune aceste liste vor fi separate dar...

  Liderii celor trei partide din cadrul ”Alianței pentru Bistrița-Năsăud”, Radu Modovan, Ioan Monița și Grigore Timoce, au decis...

  VIDEO- Deputatul IONUȚ SIMIONCA: Bistrița are nevoie de schimbare!

  M-am hotărât să candidez la Primăria Municipiului Bistrița pentru că știu că voi fi un bun gospodar. Principala...

  Silviu Rus este noul președinte PER Bistrița-Năsăud. Marius Conon , candidatul ecologist la primăria Bistrița

  Venit la Bistrița pentru a ”reîmprospăta” apele verzi ale Partidului Ecologist Român Bistrița-Năsăud, experimentatul Dănuț Pop, politician abil...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -