Acasă EVENIMENT Două accidente în ultimele 3 ore:  Mai multe mașini sunt făcute praf...

Două accidente în ultimele 3 ore:  Mai multe mașini sunt făcute praf și există 4 victime, două  la Jelna și două în Bistrița

0

Două accidente au avut loc în această dimineață, unul în Jelna iar celălalat în municipiul Bistrița la un accident rutier produs pe strada Petru Maior. În cazul accidentului de la Jelna spre Orheiul Bistriței, din primele verificări s-a stabilit faptul că un autoturism condus de o femeie de 44 de ani din Bistrița a colizionat un alt autorism condus de un bărbat de 40 de ani din Bistrița care se deplasa din sens opus, după care a părăsit partea carosabilă. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor doi conducători auto, ambii fiind transportați la spital. Șoferii implicați au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

În celălalt accident produs în Bistrița, pe strada Petru Maior, echipajele medicale SAJ BN și SMURD au preluat de la locul accidentului doua victime, barbat și femeie și le-au evacuat spre UPU SMURD Bistrița. Pompierii au asigurat masurile API.

La accidentul de la Jelna, polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cauzele și modalitatea producerii accidentului rutier.

Exit mobile version