Acasă Anchete Dosarele penale în care a fost cercetat primarul din Prundu Bârgăului, Doru...

Dosarele penale în care a fost cercetat primarul din Prundu Bârgăului, Doru Crișan, au primit NUP: neînceperea urmăririi penale

0

Primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan, a primit clasarea dosarelor în care a fost cercetat de Direcția Națională Anticorupție, în urma unor descinderi care au avut loc la locuința acestuia, la sediul unor firme și în Primărie.

“În anul 2016, tot din cauza unor oameni și tot din opoziția de la vremea respectivă, am avut inclusiv descinderi acasă. Abia acum, după patru ani de zile, mi-a venit, pe dosarele respective, clasare. Adică, gândiți-vă, numai să stai cu gândul și să mergi să dai declarație acolo… eu spun să îl ferească Dumnezeu pe cel mai mare dușman al meu să nu ajungă și să nu treacă prin ce am trecut eu în momentele acelea și cât stres am avut. Dar, asta e viața, mi-am asumat, atunci când am intrat în politică și lucrurile acestea”, a declarat primarul comunei Prundu Bârgăului, în cadrul emisiunii InfoPolitic.

“Cercetări s-au făcut, s-a lucrat foarte mult pe acel dosar, gândiți-vă ce înseamnă să asculți fiecare înregistrare telefonică și eu vorbesc foarte mult la telefon. Poate oricine să depună o reclamație, aici este marea problemă. Mă uit că, la mine, reclamațiile au fost făcute de un om care nu a făcut nimic, toată viața a furat și, pe lângă asta, are și probleme psihice mari, le moștenește. Omul respectiv a depus toate reclamațiile. Sigur că nu toate reclamațiile le sunt luate în seamă, dar dacă a sunat la 112, au venit să verifice”, a declarat primarul.

Doru Crișan spune că are sute reclamații, făcute de aceeași persoană din localitate, care, prin aceste reclamații, blochează proiectele care se derulează în comunitate.

Vezi aici VIDEO!

Exit mobile version