Acasă Politica Doris Rai sugerează că s-au sifonat bani publici din proiectele implementate de...

Doris Rai sugerează că s-au sifonat bani publici din proiectele implementate de municipalitate

0

Revenită în spațiul public și extreme de activă pe rețelele de socializare, Doris Rai vorbește într-o postare pe pagina sa de FB de proiectele ”inutile și îndoielnice ale municipalității”, continuând în felul următor: „De atâția ani, milioane de euro s-au dus pe investiţii aberante: prea cunoscuta Pârtie din Wonderland, struți, căsuţe pentru veveriţe (ați și uitat de ele), mere, site-uri de promovare a municipiului care au evaporat 525.000 lei, doar până în 2016 și câte și mai câte!”.

Doris Rai:  „Săptămâna și proiectul îndoielnic, dar făcut cu bani mulți, la Bistrița! Am avut capitolul cu asfaltările care sunt de cea mai proastă calitate, ștrandul deschis cu întârziere, acum avem piața Decebal care teoretic a fost reabilitată, practic s-a dat cu mătura și s-au vopsit tarabele. Dezastru! Indiferent de ce urmează, ne-am obișnuit să fie o bătaie de joc, iar asta este revoltător. Cantitate, să fie multe proiecte bifate, calitate zero! De atâția ani, milioane de euro s-au dus pe investiţii aberante: prea cunoscuta Pârtie din Wonderland, struți, căsuţe pentru veveriţe (ați și uitat de ele), mere, site-uri de promovare a municipiului care au evaporat 525.000 lei, doar până în 2016 și câte și mai câte. Dar toate sunt prezentate ca reușite pe Facebook! Știți ce nu văd eu promovate cu surle și trâmbițe, ci ținute în mare taină? Împrumuturile pe care le-a făcut Primăria.
Cât ați împrumutat? 40 de milioane de lei? Sau ați luat de la bănci și mai mult? Asta e moștenirea otrăvită pe care o veți lăsa comunității noastre după ce plecați cu toții de acolo! V-ați bătut joc de Bistrița, de oameni, de bani. I-ați aruncat în hăul proiectelor aberante”, a fost mesajul transmis de Doris Rai.

„Toți bistrițenii trebuie să afle cum ați dus orașul acesta în datorii! Soluția? În primul rând, să vă luați catrafusele și să mergeți acasă. V-ați bătut joc destul! Bistrița chiar merită mai mult respect!”, a conchide Doris Rai.

Exit mobile version