Pro Politica

DORIS RAI a intrat oficial în cursa pentru primăria Bistrița

Candidatul independent Doris Rai și-a depus astăzi candidatura oficială la fotoliul de primar al Bistriței

DORIS RAI: Astăzi am depus candidatura mea independentă și am intrat oficial în cursa pentru Primăria Bistrița.

Cu toții am văzut de ce sunt capabile partidele, tocmai de aceea candidez independent și nu m-au interesat alianțele, nici cele de dreapta, nici cele de stânga.

Înainte de a face acest pas, am cântărit bine totul. Voi, #ComUNITATEA, ați fost cei care mi-ați dat răspunsul – vreți să ne luăm înapoi orașul! Mi-ați spus că nu v-am dezamăgit și nu vreau să o fac nici acum. Vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul constant pe care mi l-ați arătat, în special în ultimele luni și săptămâni.

Voi decideți în continuare dacă merit să am grijă de Bistrița, orașul de care îmi pasă, orașul în care m-am născut, în care locuiesc și trăiesc. Este dreptul #ComUNITĂȚII de a alege. Este suficient să votați, iar votul vostru poate scrie istorie pentru Bistrița și bistrițeni!

Sunt conștientă că va urma o campanie murdară, cu atacuri la persoană. Eu, așa cum v-am obișnuit, nu voi ataca pe nimeni. Vor încerca să mă pună la zid și să mă învinuiască de neputință. Au mai făcut-o, dar în fața cuvintelor urâte, faptele sunt cele care contează!

Exit mobile version