Acasă Politica Politica Locala DORIN DOBRA: Doris, tu la ce te-ai înghesuit?

DORIN DOBRA: Doris, tu la ce te-ai înghesuit?

0

Senatorul liberal Dorin Dobra deschide Cutia Pandorei. Într-o postare pe facebook, Dobra o acuză direct pe Doris Moldovan de implicare în manipularea cu votul dat pentru Varujan Vosganian. Că totul a pornit de la faptul că Dorin Dobra a informat-o pe Alina Gorghiu de Biroul Teritorial PNL BN nu funcţionează aşa cum cere statutul, este un lucru ştiut. Ce nu ştim: repercusiunile…

Iată ce a scris Dobra : ” Nu mulți dintre colegii mei de partid, și subliniez colegii mei, și-au permis plăcerea de a distribui pe fb în mod onorant, desigur, știrea referitoare la votul meu în cazul Vosganian.
Că astăzi îi știu pe toți cei implicați nici nu e mare lucru. Că azi e demonstrat că poza acuzării mele publice era prelucrată și asta n-o știu numai eu, n-o fi nici asta mare lucru! Dar în legătură cu asta desigur că voi reveni, măcar pentru a împărți apele între ceea ce înseamnă colegi, colegialitate, execuție publică sau „mici răutăți‘ ce pot provoca mari nedreptăți.
Tot în zona „micilor lucruri” însă, nu pot să nu semnalez și „opintirea” la efortul „colegial” a unei doamne ce trebuia măcar statutar să-mi devină colegă.
Remarc așadar, și atașez și proba, efortul „colegei” Moldovan Doris de a contribui la marea realizare pregătită, ambalată și ulterior mediatizată de „colegii‘ mei din partid. Cum sunt convins că intențiile persoanei respective au fost toate bune, colegiale și altruiste, am și eu o întrebare pentru doamna în cauză: DORIS, TU LA CE TE-AI ÎNGHESUIT?

Exit mobile version