Acasă Politica Politica Locala DOMNU TĂNASE, NE ANGAJEZI, ŞEFUUU

DOMNU TĂNASE, NE ANGAJEZI, ŞEFUUU

0

Preşedintele Partidei Romilor Pro-Europa Bistriţa-Năsăud, Emil Neia Lăcătuş cere oficial conducerii societăţii comerciale Vitalia Servicii pentru Mediu SA să găsească soluţii în vederea optimizării prestaţiilor acestei firme către cetăţenii judeţului Bistriţa-Năsăud.
De asemenea, Emil Neia Lăcătuş propune directorilor de la sucursala Bistriţa-Năsăud să angajeze mai mulţi romi în posturile de pe teren, colectare şi transport, ştiut fiind faptul că romii se ocupă de ani buni de această activitate şi o fac foarte bine.
„ Nu ne este ruşine să muncim, aşa că am şi eu o propunere către şefii de la Vitalia, dacă tot zic ei că vor îmbunătăţi activitatea de colectare a deşeurilor, deşi, aceasta suferă cel mai mult în aceste zile – angajarea de muncitori romi, specialişti în colectare şi transport. Eu nu fac analize asupra managementului acestei firme de salubrizare, dar ştiu că din septembrie anul trecut şi până în luna august a anului curent, această activitate trebuia să devină o afacere profitabilă pentru firmă dar şi pentru noi, locuitorii acestui judeţ. Din ceea ce văd şi aud, există o lipsă crasă de organizare, ceea ce nu este permis la acest nivel!”, arată Emil Neia Lăcătuş.
Preşedintele Lăcătuş a dat şi un exemplu al lipsei de organizare şi comunicare în interiorul acestei firme : deşeurile lăsate de izbelişte ale comunităţii de romi din comuna Nimigea de Jos: „ Oamenii au lăsat sacii cu deşeuri lângă pubele, dar angajaţii Vitalia au refuzat să ridice sacii respectivi. Păi, atunci să nu ne mai mirăm că aceste gunoaie ajung pe câmp, în păduri sau pe malurile apelor. Totuşi, pentru că e vorba de romii mei, am sunat la firmă, şi din telefon în telefon, am discutat cu responsabilul de zonă, acesta promiţându-mi rezolvarea de urgenţă a situaţiei. Sper că aceasta s-a rezolvat, dar subliniez faptul că nu trebuie să fie nevoie de telefoane pentru ca o firmă să îşi facă treabă”, a conchis preşedintele Lăcătuş.

Exit mobile version