Acasă Administratie Wilhelm Szekely câștigă concursul la proba scrisă pentru postul de președinte-director general...

Wilhelm Szekely câștigă concursul la proba scrisă pentru postul de președinte-director general al CJAS Bistrița-Năsăud

0

Wilhelm Szekely, care a mai fost director al CJAS BN, după un concurs câștigat în 2010, a cîștigat și concursul organizat în aceste zile  la proba scrisă în București. El a cîștigat cu media de 7 în timp ce Doina Sigmirean a obținut o notă mai mică.  Szekely este în instituție de mai bine de 15 ani și este membru al UDMR BN. Informația a fost confirmată de președintele UDMR BN, subprefectul Decsei Atilla.

REAMINTIM CĂ:

Casa Națională de Asigurări de Sănătate a scos la concurs posturile de directori generali ai caselor județene de asigurări de sănătate din toate județele din țară. Printre ele se numără și CJAS Bistrița-Năsăud, instituție care este condusă interimar, de anul trecut, de Doina Sigmirean Pop. Sigmirean i-a luat locul Cameliei Ilișuan și care, după o perioadă nu foarte lungă petrecută pe un post de execuție și-a depus dosarul de pensionare, fiind în prezent tânără pensionară.

Astfel  la proba scrisă s-au înfruntat actualul președinte-director general, Doina Sigmirean, numită de PNL pe funcția de interimar în timpul Guvernului Orban și Wilhelm Szekely, care a mai fost director al CJAS BN, după un concurs câștigat în 2010. Szekely este în instituție de mai bine de 15 ani și este membru al UDMR BN. De asemenea, la concurs a mai participat și Floarea Lup, cu multă experiență și vechime în CJAS BN. Ultima probă a concursului constă în interviul pe care concurenții îl vor da în fața comisiei de examinare și care va avea loc tot în această lună.

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Adrian Gheorghea a anunațat într-o conferinţă de presă, acţiunile prioritare ale CNAS în perioada 2021-2022, necesare pentru  construcţia unui sistem de sănătate performant şi rezilient.

El s-a referit la proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor de director general al caselor de asigurări de sănătate judeţene şi CAS AOPSNAJ, care avea loc în 6 mai.

„Am schimbat total filozofia de recrutare a managerilor de CAS. Este un concurs organizat în mod transparent, obiectiv, fără discriminare pe criterii politice sau de orice altă natură, un concurs în care vor promova acei candidaţi cu cele mai bune abilităţi de planificare, organizare, coordonare şi control. După finalizarea concursului din data de 6 mai vom organiza un nou concurs pentru posturile de director general care nu s-au ocupat în urma rezultatelor obţinute de candidaţi sau pentru care nu au existat candidaţi înscrişi în prima etapă”, a afirmat Adrian Gheorghe.

 

 

 

 

Exit mobile version