Acasă EVENIMENT Doi miniștri sunt așteptați la Ziua Grîului de la Sînmihaiu de Câmpie:...

Doi miniștri sunt așteptați la Ziua Grîului de la Sînmihaiu de Câmpie: Petre Daea și Viorel Ilie

1

Ministrul Agriculturii , Petre Daea și cel pentru Relația cu Parlamentul , Viorel Ilie sunt așteptați duminică la ”Ziua Grîului” , așa cum au fost în acest an botezate Zilele comunei Sîhminahiu de Câmpie.

Potrivit primarului Ioan Mate, sărbătorirea din acest an a comunei Sînmihaiu de Câmpie se desfășoară în ”două etape” distinct, fiind vorba de o expoziție de taurine organizată chiar la intrarea dinpre Sîngeorzu Nou, pe spațiul unde are loc în fiecare dată de 25 a lunii târgul de animale.

” La această primă ediție a expoziției de taurine am invitat doar crescători din Sînmihaiul de Câmpie și satele componente, așa că vom avea aici cam 80-90 de capete de taurine. În 2018, gândul meu este să invit toți crescătorii din zona de câmpie și, cred că vom avea o acțiune reușită, mai ales că e vorba de un concurs a cărui câștigători vor primi diploma, cupe și bani”, spune primarul Mate.

Expoziția de taurine va începe la ora 11.00 și se va încheia la ora 14.00, după care, pe scena ridicată în apropierea căminului cultural și a bisericii va avea loc maraton folcloric, o discotecă în aer liber și un foc de artificii.

1 COMENTARIU

  1. Ziua PLOPULUI nu se tine ? Asa o zis DAIA asta de la agricultura, ca toti plopii de pe tarlale trebuie taiati ca tin umbra si nu se fac bucate. Tuloaie DOAMNE, mai ai multi in turma ?

Comments are closed.

Exit mobile version