Acasă Politica Politica Locala DOBRA, ADRIAN TITIENI ŞI UN PROIECT PENTRU BISTRIŢA?

DOBRA, ADRIAN TITIENI ŞI UN PROIECT PENTRU BISTRIŢA?

0

După ce pe parcursul zilei de sâmbătă, zvonurile s-au înghesuit să dea prima ştire pe ziarele on line, Adrian Titieni fiind subiectul principal al unei informaţii care susţinea că ar renunţa la candidatură, fapt care a fost infirmat, astăzi, senatorul Dorin Dobra încearcă să „dreagă busuiocul”printr-o declaraţie de presă în care vorbeşte despre „PROIECTUL ADRIAN TITIENI”. Pe scurt, Dobra încearcă să convingă electoratul că TITIENI este soluţia cea mai bună…

 

 

Nu am avut nicio clipă impresia că PSD ar fi vreun moment capabil să-și înnoiască oferta politică nici pentru țară, și cu atât mai puțin pentru Bistrița.

Am știut tot timpul că dacă vreun partid, în țară sau la Bistrița, o poate face, acela este PNL!

Am luat în considerare gestul oamenilor de anul trecut de a ieși în stradă, cerând tocmai acest lucru, și am știut că acel gest era rezultatul unui sfert de veac de nemulțumiri acumulate, de neîmpliniri evidente, de așteptări legitime și neînfăptuite.

Am promis, noi cei din PNL, e adevărat că nu toți, că ne vom raporta la acel moment și vom încerca să producem o ofertă în concordanță cu ceea ce atunci am văzut, am trăit, am înțeles!

Proiectul ”Adrian Titieni pentru Bistrița” este tocmai împlinirea acelei promisiuni asumate, public sau nu: aceea de a promova oameni noi, integri, pregătiți, capabili și necorupți.

Oferta ”Adrian Titieni pentru Bistrița” înseamnă mai întâi respect pentru ceea ce românii au clamat public și colectiv, apoi respect pentru bistrițenii ce așteaptă mai mult pentru orașul lor, de la administrația publică, de la cei ce îi reprezintă.

Proiectul ”Adrian Titieni pentru Bistrița” înseamnă o inițiativă prin care, mai întâi, cel ce stă în fruntea lui ca și candidat de primar să fie obligatoriu la înălțimea funcției pe care o vizează. Mai apoi, înseamnă o echipă care să demonstreze deschidere la solicitările societății civile.

Proiectul ”Adrian Titieni pentru Bistrița” înseamnă consoliderea unei oferte deschise în totalitate la sugestiile cetățenilor, prin candidatul propus la funcția de primar fiind un om, o personaliate din afara unui sistem politic care a dovedit că nu are resurse proprii pentru reformare.

În ansamblu, proiectul ”Adrian Titieni pentru Bistrița” înseamnă întoarcerea onestă, competentă și integratoare a conducerii orașului către cetățenii săi prin integrarea cât mai completă a opiniilor din societatea civilă într-o ofertă electorală.

Pentru a face un prim gest în scopul celor asumate anunțăm că lunar vom organiza o ședință publică de audiențe generale, în care orice cetățean să poată spune direct, public și deschis, echipei din fruntea primăriei care îi sunt nemulțumirile, propunerile și sugestile.

Stimați concetățeni!

În viața unui oraș ca și în viața unui om există momente ce pot readuce speranța într-un viitor mai bun. Proiectul ”Adrian Titieni pentru Bistrița” este un astfel de moment!

 

Exit mobile version