Acasă Administratie Doar 5 din 54 de candidați înscriși pentru conducerile CJAS au luat...

Doar 5 din 54 de candidați înscriși pentru conducerile CJAS au luat notă peste 7 și au promovat concursul- Unul dintre ei e Wilhelm Szekely

0

Doar 5 dintre cei 33 de candidați pentru conducerile caselor județene de asigurări de sănătate au obținut note peste 7 și au promovat proba scrisă a concursului, potrivit rezultatelor afișate pe site-ul CNAS.

Astfel, notele la Bistrița-Năsăud arată în felul următor:

Wilhelm Szekely- 70 de puncte

Floarea Lup- 58 de puncte

Doina Sigmirean- 48,95 puncte

Cei 5, care au candidat pentru casele de asigurări de sănătate din Maramureș, Iași, Tulcea, Cluj și Bistrița Năsăud, urmează să intre la proba interviului. În total 60 de candidaţi şi-au depus dosarul pentru concurs, iar dintre aceştia, în urma selecţiei dosarelor, au fost admişi la proba scrisă 54 de candidaţi, dintre care vineri s-au prezentat 33 de candidaţi.

O parte dintre cei respinși la concurs sunt actuali directori interimari de case județene de asigurări de sănătate.

Potrivit informațiilor obținute de HotNews.ro înaintea concursului de vineri, în 15 județe, directorii în funcție ai caselor județene au fost candidați unici înscriși la concurs. În trei județe (Dolj, Olt, Timiș) nu a fost depus niciun dosar.

Cel mai mare punctaj a fost obținut de candidatul pentru casa de sănătate din Maramureș – 93,3 puncte, iar cele mai mici de cei din Dâmbovița – 11,30 și Ilfov – 11,55.

Exit mobile version