Acasă Administratie DN 17 C şi DN 17 D vor intra într-un amplu proces...

DN 17 C şi DN 17 D vor intra într-un amplu proces de reabilitate

0

Radu Moldovan a avut dreptate. După ce în urmă cu câteva zile, Compania Naţională de Autostrăzi de Dumuri Naţionale din România, anunţa scoaterea la licitaţie a unui prim tronson din DN 17 C, cel dintre Bistriţa şi Năsăud, astăzi, CNADR a făcut publică a două licitaţie. Acum e vorba de DN 17 D, tronsonl dintre Coldău şi Salva, lungimea acestuia fiind de 21,5 km, costul lucrărilor fiind estimat la 21,6 milioane de lei.
Firmele interesate de licitaţie trebuie să se mişte repede cu ofertele, acestea trebuind depuse până la data de 29 octombrie, ora 9.00 la sediul DRDP Cluj-Napoca.
CNADNR pregătește licitațiile și pentru continuarea lucrărilor de modernizare ale celor două drumuri care au în total 163 de kilometri.

„În 29 septembrie a fost publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), anunțul de participare pentru lucrări de modernizare a unui prim tronson din DN 17C. Valoarea estimată a lucrărilor este de 13.407.489 lei fără TVA, iar companiile interesate pot depune oferte de lucrări până în 20 octombrie ora 09:00.

De asemenea, astăzi a fost publicat în SEAP și anunțul de participare pentru modernizare a unui prim tronson din DN 17D. Valoarea estimată a lucrărilor este de 21.666.618 lei fără TVA și companiile interesate pot depune oferte până în 29 octombrie ora 09:00.

Am ajuns în stadiul în care un vis colectiv a devenit realitate! Am primit asigurări că dacă condițiile meteo și lipsa contestațiilor ne va permite, încă din această toamnă sau cel târziu în primăvară va începe lucrul la modernizarea DN 17C și DN 17D!”

Exit mobile version